Цеца открила: Ова популарна глумица ће се наћи у улози Светлане Ражнатовић, а ево кога је одабрала да игра Аркана (ФОТО)

NovostiOnline

уторак, 02. 06. 2020. у 10:52

Цеца открила: Ова популарна глумица ће се наћи у улози Светлане Ражнатовић, а ево кога је одабрала да игра Аркана (ФОТО)

Фото: АТА

Радња филма би подсећала на чувена дела "Скарфејс" и "Кум"
О филму који би дочарао живот покојног Жељка Ражнатовића Аркана много се спекулисало током претходних неколико година, а сада је извесно да ће ускоро и доћи до таквог филмског остварења.

Како медији сазнају, Светлана Цеца Ражнатовић дуго се ломила да ли да се филм о њеном покојном супругу сними, али је одлучила да је сада време за то.

Цеца је признала јавно да би једино глумац и њен пријатељ Вук Костић могао верно да одигра такву улогу, а како сазнајемо, Ражнатовићева је са породицом дискутовала и о осталим улогама, те сматра да би њу сјајно одглумила Слобода Мићаловић.

Иако се већ 20 година прича о овом делу и спомињана су разна имена са глумачке сцене, она се никада до сада није оглашавала по то питању, па је било јасно да јој се избор и селекција глумаца, по свему судећи, нису допали. Недавно се потегла тема да би Аркана могао да заигра Милош Биковић, али Цеца сматра да је за ту улогу најбољи Вук Костић.


- Вук је мој пријатељ и мислим да он одлично дочарао Жељков темперамент и карактер. Костић је веома талентован и сигурно би му добро легла та улога. Не бих се бунила ни да Бред Пит игра мог Жељка. Од старијих глумаца верујем да би се Бранислав Лечић добро снашао у тој улози. Лека је познавао Жељка, дружили су се, тако да би му било лако да уђе у лик - рекла је Цеца недавно за домаће медије, и то први пут од како се помиње снимање филма.


Цеца је рекла да једина женска особа која би могла да изнесе њен лик јесте глумица Слобода, коју обожава, тврди извор.

- Светлана је позната по томе да воли да окупи најуже чланове породице, као и најближе пријатеље, кад год ради на новим песмама, концертима и да сви дају сугестије и мишљење. Тако је и када се ради о филму у ком би био осликан живот њеног супруга, као и њен живот, као највеће балканске звезде. Сви су се сложили да би Вук Костић био идеалан за улогу Аркана. По њима, он има тај шарм, ту мужевност, господственост, али и безобразлук какав је Жељко имао. Он је пријатељ породице годинама, па много тога и зна о Аркану. Цеца је рекла да би једина женска особа која би могла да изнесе њен лик би била глумица Слобода Мићаловић.Певачица њу обожава и подсећа је на њу када је била млађа. Воли њену глуму и једино у њој види себе и некога ко би њене особине пренео на филмско платно. И њена деца Вељко и Анастасија су се сложили са маминим мишљењем - каже извор близак породици Ражнатовић када је реч о снимању филма и детаљима везаним за ову ексклузиву, преноси Република.рс.

Коментари (3)

Niko

02.06.2020. 15:25

Boze sacuvaj... Zar da se snima film o jednom mafijasu... Koji je otimao po bosni i hrvaskoj od naroda, ubijao kao vrapce...

Sandra Jakovljevic

03.06.2020. 12:52

Hvala Bogu...ipak u Srbiji ima normalnog svijeta koji razlikuje dobro od zla...