Нови роман Весне Дедић излази 11. јуна, а протеклог викенда позната новинарка и списатељица окупила је врхунску продукцијску екипу, као и музичке и глумачке звезде, како би екранизовала песму која ће пратити њену нову књигу "Не дам те".


Како је већ раније открила медијима, песму “Не дам те”, компоновала је и написала Александра Милутиновић, а отпевала Слађа Аллегро. Новост је да ће се као специјални гост у споту, чију режију потписује Ивица Виденовић, наћи и глумац Андрија Кузмановић, у улози Вукана, главног мушког јунака Весниног новог романа.


- Снимајући дан протекао је сјајно, још смо сви пуни утисака. На тренутак се чинило да нам киша може покварити планове, али су нам променљиве временске прилике донеле кадрове који остављају без даха. Бескрајно сам захвална Слађи Аллегро и Андрији Кузмановићу, као и редитељу спота Ивици Виденовићу. Једва чекам да публика чује песму “Не дам те”, види спот и прочита књигу. - открива Весна Дедић за Новости Online.


Прочитајте још: Слађа Аллегро: Милу ћу чувати као никад никог

Радијска публика ускоро ће моћи да чује песму “Не дам те”, док се Youtube премијера спота очекује непосредно пред објављивање романа.