Памела Андерсон апсолутно жели да се поново уда: Још само једном.

Novosti online

субота, 30. 05. 2020. у 22:42

Памела Андерсон апсолутно жели да се поново уда: Још само једном.

Фото ЕПА

Глумица и модел (52) жели поново да се обавеже и нада се да ће следећи пут бити и последњи
Памела Андерсон би "апсолутно" волела поново да се венча, упркос томе што има неколико пропалих бракова.

Глумица и модел (52) жели поново да се обавеже и нада се да ће следећи пут бити и последњи. На питање да ли жели поново да се уда, признала је: "Апсолутно! Само још једном. Само још једном, молим те, Боже. Само још један пут. Само!"

Звезда "Чувара плаже" је "задовољна" тиме како је протекао њен љубавни живот, и инсистира на томе да се удавала само три пута - а не пет, како многи мисле.

Говорећи о својим претходним браковима, додала је: "Хвала богу да се све десило онако како се десило, а ја сам овде и срећна сам.

"Била сам удата три пута. Људи мисле да сам се удавала пет пута. Не знам зашто кад је било три пута."

Она је наставила: "Удавала сам се за Томија Лија, удала сам се за Боба Ричија (Кид Рок) и Рика Соломона. И то је то. Три брака. Знам да је то пуно, али је мање од пет".

Памела је такође отворено говорила о свом разлазу од Џона Питерса, за кога се удала 20. јануара и растала од њега 12 дана касније, и инсистира на томе да се они заправо никада нису венчали и да никада нису били "физички блиски".

Фото ЕПА

У разговору за магазин Њујорк тајмс, објаснила је: "Нисам била удата. Не. Ја сам романтичар. Мислим да сам лака мета. И мислим да људи само живе у страху. Не знам шта је тачно било по среди, али мислим страх има много везе с тим"...

Додала је: "Био је то само мали тренутак. Тренутак који је дошао и прошао, али није било венчања, није било брака, није било ничега".

Фото ЕПА

"Као да се никада није догодило. Звучи бизарно, али то је то."

Коментари (1)