Магична ноћ коју ћемо дуго памтити: Концерт Наташе Беквалац на YOUBOXU

Промо

субота, 30. 05. 2020. у 11:44

Магична ноћ коју ћемо дуго памтити: Концерт Наташе Беквалац на YOUBOXU
У недељу, 31.05, једна од најпопуларнијих певачица, Наташа Беквалац, одржаће концерт ексклузивно на YОУБОX музичкој стриминг платформи

У недељу, 31.05, једна од најпопуларнијих певачица, Наташа Беквалац, одржаће концерт ексклузивно на YОУБОX музичкој стриминг платформи.

Након незапамћеног спектакла који нам је прошле недеље приредила Јелена Карлеуша, серија YОУБОX концерата се наставља, и једна од највећих звезда у региону, Наташа Беквалац, увешће нас у свој магични свет препун емоција и позитивних вибрација.

„Потрудићемо се да публика осети да је са нама на дивном месту у Војводини, које смо одабрали за локацију концерта. Организоваћемо романтичну ноћ за пријатеље пуну љубави.“

Поред својих највећих хитова, Наташа Беквалац извешће и неке старије песме које није никада изводила, као и неколико песама својих колега за које каже да имају посебно место у њеном срцу.

Мала плава, Мушко више не могу, Поново, Мала леђа, само су неке од нумера које ћемо имати прилике да чујемо у никада емотивнијем извођењу Наташе Беквалац.

„Овај концерт ће се разликовати од претходних јер сам се овог пута посебно потрудила и акценат ставила на емоцију. По први пут ће публика имати прилику да види испред камера моју породицу и пријатеље који ће бити уз мене током наступа.“

За непуних месец YОУБОX музичка стриминг платформа броји преко 200.000 регистрованих корисника и поново се налази на првом месту музичких апликација у региону на Гоогле Плаy продавници и Апп Сторе-у. Концерте је могуће пратити и без регистрације, потребно је само инсталирати апликацију која је доступна бесплатно свим Аппле и Андроид корисницима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)