Старлета частила пратиоце врелим селфијем, а они јој одговорили: “Гориш Станџо”

ВН

29. 05. 2020. у 00:31

Старлета частила пратиоце врелим селфијем, а они јој одговорили: “Гориш Станџо”

Фото Инстаграм

Станија Добројевић пријавила се, попут многих грађана, за новчану помоћ од државе у износу од 100 евра, а чим јој је новац легао на рачун, похвалила се на инста-сторију

СТАРЛЕТА Станија Добројевић пријавила се, попут многих грађана, за новчану помоћ од државе у износу од 100 евра, а чим јој је новац легао на рачун, похвалила се на инста-сторију. Очигледно добро расположена, решила је да одмах "почасти" пратиоце на друштвеној мрежи, и то онако како најбоље уме - врелим селфијем.

Годинама су овакве слике њен специјалитет, међутим, чак и они који је прате од самих почетака признаће да је ова фотографија једна од њених најсексепилнијих икада.

Станија је само у гаћицама, а огромне груди је тек донекле прекрила руком. Обожаваоци - као да су се утркивали ко ће снажније да искаже одушевљење оваквим призором. Брзином муње нанизали су се коментари "Гориш, Станџо", "На свету најлепша", "Савршена жена"...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Samuilo

29.05.2020. 14:31

@Zoki Zemun - Nažalost od ovoga žive. Ovo su plaćeni članci koji se plaćaju po nekoliko stotina do hiljada evra. Naravno, Sramota je da jedna prostitutke ima više novca od najistaknutijih listova u državi.