Мала прича о великој љубави са Таша: Концерни спот са концерта Забрањеног пушења

ВН

петак, 29. 05. 2020. у 09:48

Мала прича о великој љубави са Таша: Концерни спот са концерта Забрањеног пушења
Концертни спот Нелета Карајлића за стари хит "Забрањеног пушења"
ГОДИНУ после спектакуларног, повратничког концерта Др Нелета Карајлића 25. маја 2019. на београдском стадиону "Ташмајдан", објављен је спот са кадровима снимљеним те вечери, за стари хит "Забрањеног пушења" са албума "Мале приче о великој љубави" из 1989, Piccola storia de grande amore. Том приликом, Нелету и бенду се на сцени придружила сопран Марија Гајић.

Карајлић се, поводом концертног спота, на "Фејсбуку" надахнуто осврнуо на чаробну ноћ на "Ташмајдану":

- Човеку снови служе да лакше преброди стварност, или, још боље, да се из стварности пресели у снове. За њих не треба виза. Не треба ни карантин. Довољно је заспати. Најлепши снови су они који се помешају са стварношћу, па ниси сигуран да ли сањаш или ти се то заиста догађа. А можда је тај сан у ствари стварност, а не ово што ти људи тврде да јесте.

Неле наставља:

- Мени се један сан помешао са стварношћу тачно пре годину дана, 25. маја, на стадиону "Ташмајдан". Тада сам изашао пред вас, први пут после велике паузе, и као првачић пред учитељицом одговарао на најтежа питања. Део мог сна је сада пред вама. Piccola storia de grande amore, први пут у 21. веку! Сигуран сам да ће они који су били те чаробне вечери на "Ташу" осетити исто узбуђење које осећам и ја, а да ће они који су то пропустили пожелети да дођу следећи пут. Бојим се да би требало наставити са оваквим сновима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)