Ово је дечко Тијане Ајфон који се огласио после њеног хапшења: Жао ми је што дозвољава себи да у такве ситуације долази

Novosti online

четвртак, 28. 05. 2020. у 17:48

Ово је дечко Тијане Ајфон који се огласио после њеног хапшења: Жао ми је што дозвољава себи да у такве ситуације долази
Она је отворила салон лепоте, а том приликом добила је букет златних ружа, неколико бомбоњера и две флаше скупоценог шампањца
Тијана Ајфон је пре отприлике месец дана покренула свој сопствени бизнис. Она је отворила салон лепоте, а том приликом добила је букет златних ружа, неколико бомбоњера и две флаше скупоценог шампањца са чим се и похвалила на друштвеној мрежи Инстаграм.

Она је овај поклон наводно добила од свог наводног дечка Андреја Калезића, који је крајем априла за "Ало" проговорио о њиховој романси:

- Истина је да смо Тијана и ја у вези, а упознали смо се пре четири године на једном догађају. Међутим, тада је све остало само на томе. Можда би многи помислили да ме је код Тијане привукао физички изглед, али истина је потпуно другачија. Тијана је искрена особа пуна љубави, а ја је нисам освојио ни парама ни скупоценим аутомобилима. Привукла нас је обострана позитивна енергија. Имам озбиљне намере са Тијаном, а колико ће наша веза трајати, то зависи само од ње. Никада се нисам стидео да јавно покажем своје емоције, па нема разлога ни сада да их прикривам. У вези ми једино смета када је моја партнерка љубоморна, када прави беспотребну драму и сцене, а верујем да она то неће радити јер је свесна себе - рекао је он за "Ало" том приликом.


Андреј Калезић огласио се данас на свом Инстаграм профилу, где је демантовао да је икада био у вези са старлетом:


- Сви који мене познају знају шта је истина, а шта не. Нисмо били у вези нити имам времена тренутно за љубав. Жао ми је што дозвољава себи да у такве ситуације долази као и натписе, да се о њој тако пише. Свако има право да бира у животу на који начин ће да га води, па тако и она, па сматрам да нико нема право да се у то меша. Све што ћу рећи везано за њу јесте да је стварно добар и искрен пријатељ. А што се тиче моје изјаве, рекао сам и то је била шала, а почела је преко друштвених мрежа. Али исто тако, и на аутобусу пише "Ласта", па не лети - завршио је он.

Коментари (3)