Ухапшена Тијана Ајфон: У великој акцији полиције РС пало 35 особа (ВИДЕО)

Novosti Online / О. М.

четвртак, 28. 05. 2020. у 10:57

Ухапшена Тијана Ајфон: У великој акцији полиције РС пало 35 особа  (ВИДЕО)

Antonio Ahel/ATA Imageges

У великој акцији Полицијске управе Бијељина и МУП Републике Српске ухапшено је 35 особа због злоупотребе опојних дрога, оружја и проституције

Старлета Тијана Максимовић (28), алијас Тијана Ајфон ухапшена је синоћ у Бијељини са још 15 особа за које се сумња да су припадници међународне организоване криминалне групе.


Како сазнајемо у полицији она се терети за проституцију као и неколицина других девојака које су заједно с њом затечена у једном објекту у Бијељини.


- По наредби Основног суда у Бијељини претресена је викендица у месту Суво поље код Бијељине с циљем спречавања кривичних дела из области злоупотребе дроге, оружја и проституције. Том приликом у викендици је затечено 35 криминогених особа, од чега 26 мушкараца и девет жена - саопштено је из ПУ Бијељина.


У полицији наводе да је током претреса викендице, те возила које осумњичени користе пронађено 14 пакетића кокаина укупне масе око 46 грама, девет комада медицинских дрога, девет пиштоља различитог калибра, гасни пиштољ, три панцира, те преко 20.000 марака у разним валутама.


- У акцији је ухапшено 16 особа, припадника организоване међународне криминалне групе и то А.Г., П.С., Ж.С., Р.С., Р.Д., С.С., С.П., Д.П., З.Ћ., В.К., С.М., М.Т., Е.Х., Ж.В. сви држављани Босне и Херцеговине, држављанин Словеније А. Б. и држављанка Србије Т. М. - наводи се у саопштењу.


Ухапшени се налази на криминалистичкој обради, а у току су консултације са надлежним тужилаштвом у циљу процесуирања осумњичених за кривична дела неовлаштена производња и промет опојних дрога, омогућавање уживања опојних дрога, недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, те кривичног дела навођење на проституцију.


Коментари (21)

CIVIJAS

28.05.2020. 11:10

Ne toje neka greska nije ona zato onaje uspesna u biznisu prodaje belog hahaha u zatvor bre .

Деки

28.05.2020. 11:26

Ово је свакако ударна вест, надам се да је прекинуто и редовно емитовање програма на јавном сервису и свим телевизијским станицама са националном фреквенцијом. Да ли ће заседати савет за националну безбедност? Чекамо да се обрати председник Србије...

Miki

28.05.2020. 11:39

Jadno smo mi društvo, kad pored svih problema, glavna vest je prostitucija jedne starlete u Bosni.

Vladimir

28.05.2020. 11:49

....i ovo treba da bude danas udarna vest! Profesionalna sramota za sve elektronske medije, koji su objavili besplatnu reklamu za dno dna u moralnom smislu....

TonySoprano

28.05.2020. 12:02

Sramota da za takvu devojku tako pišete...ona i prostitucija...devojka je asistent na fakultetu i uzoran građanin koji radi dva posla

Стефан М.

28.05.2020. 12:24

Ето Марићу и Митровићу па ви и даље штанцујте криминалце ...толико !!!

master

28.05.2020. 16:06

Starleta,sto vi to ne nazovete pravim imenom kako bi svako imao pravu predstavu sto su starlete i onda ih vi promovisete u medijama pa mlade djevojke se trude da postanu jedna od njih.Najbolje je da se otvore javne kuce pa neka idu tamo gdje im je i mjesto.

ranko75

28.05.2020. 21:57

Zasto takve osobe nazivaju starletama, kada postoji u srpskom narodnom jeziku rec za takve zene. Naziv starleta navodi na zabludu da je to nesto prestizno i popularno i pogoduje mladim devojkama koje imaju mnogo vise u jagodicama nego u glavi da je "biti starleta" nesto moderno, popularno, prestizno i cenjeno, dok bi nas domaci naziv odslikao svu realnost znacenja i po formi i po sadrzaju za takve osobe.