Певач ће се опробати у новој улози: Филмски деби Ивана Милинковића у Студенцу

В. Н.

четвртак, 28. 05. 2020. у 08:43

Певач ће се опробати у новој улози: Филмски деби Ивана Милинковића у Студенцу

Фото промо

Екипу чине још Тихомир Станић, Славиша Чуровић, Ђорђе Ерчевић...
ПЕВАЧ Иван Милинковић, после три деценије стажа пред микрофоном, дебитоваће и на филмском платну, у новом домаћем остварењу "Студенац".

- Радњу филма не смем да откривам - опрезан је Милинковић. - Искуство је пријатно и несвакидашње за мене. Упознао сам нове људе, освестио себи неке нове животне сфере. Као што рекоше велики глумци и редитељи својевремено - нема великих и малих улога, већ само добро или лоше одиграних.

Филм "Студенац", режисера Борка Брајовића, који ће ускоро бити премијерно приказан, инспирисан је истинитим догађајем. Глумачку екипу чине Тихомир Станић, Славиша Чуровић, Ђорђе Ерчевић и многи други.

- Иван је изузетно талентован за глуму, велика је штета што се раније није опробао и на филмском платну - каже Брајовић. - Сигуран сам да би направио велики успех. Једва чекам да чујем реакције публике на његову глуму и филм који смо радили.

Дугогодишњи певач "Легенди", уз ово ново искуство, у последње време припрема и песме за први самостални албум, а јавности је већ представио неколико нумера.