ПОП певачица Ана Станић прикључила се кампањи "Сурфуј безбедно", у циљу скретања пажње, пре свега деци, на то какве све опасности вребају у виртуалном свету. У видео-снимку који је окачила на "Фејсбук", она се овако обратила млађим нараштајима:

- Знам да ове дане проводите више него икада на интернету, и због школских обавеза и ради дружења са другарима, а да ли знате да правилно користите интернет, и да се заштитите од неких особа које би могле да вас уцењују, или шаљу неке непримерене поруке и фотографије? Зато је јако важно да не делите никакве видео-садржаје, клипове, поруке, фотографије са особама које не познајете, или које сте упознали на интернету, већ само са онима које добро знате. Сурфуј паметно, јер твоја безбедност је на првом месту.

Кампању је у априлу, у време пандемије короне, покренуло Министарство трговине, туризма и телекомуникација, у сарадњи са невладином организацијом "Унитас фонд", са циљем да се млади упозоре на опасности у онлајн свету. У кампањи учествује низ познатих личности - Андрија Милошевић, Милош Тимотијевић, Александар Срећковић Кубура, Тамара Драгичевић, Ања Мит, Драгана Дабовић, Тамара Алексић, Тамара Крцуновић, Ања Алач, Жељко Васић, Сергеј Ћетковић, Игор Лазић Нигор, Тијана Дапчевић...