Канадско-америчка глумица и Тв личност Памела Андерсон (52) је била виртуелни гост у емисији код Ендија Кохена у емисији “Watch What Happens Live ” заједно са звездом

“Real Houswives of New York” Рамоном Сингер (63).


Памела је у емисији говорила о филму “Чувари плаже” из 2016. године у ком играју глумци Двејн Џонсон и Зек Ефрон, као и о кућном видеу који је снимила са бившим супругом Томијем Лијем, који је постао хит на свим порно сајтовима.


- То није био кућни снимак. То је била компилација видео снимака са путовања на којима смо били голи – рекла је Памела.


Када је говорила о блокбастеру и римејку “Чувара плаже” рекла је:


- Није ми се свидео. Оставимо лошу телевизију као такву, не мора све да се претвара у биоскопски хит.


- 65 милиона долара су уложили у филм, ми смо нашу серији направили за 500 хиљада долара. Имали смо исте експлозије, исте сцене у води, исте костиме. У томе је забава бити креативан. Заиста није потребан толики новац – рекла је.


- Критичари се можда неће сложити, али постоји разлог због ког је серија трајала 11 сезона. Није до глуме, прича, голотиње и костима, већ до забаве коју смо пружали људима за скроман буџет – закључила је глумица.


Она је открила да се са колегиницом Јасмин Блит није чула још од снимања, а када су је упитали с ким је од колега са сета остала у добрим односима, одговорила је:


- Ни са ким. Ја нисам друштвена особа – рекла је Памела која је серију напустила после 5. сезоне.
Водитељ је затим Памелу и Рамону упитао разна питања о везама и сексу - да ли су икада поделиле рачун на првом састанку са момком, да ли могу да опросте превару, да ли воле секс под тушем и разна друга питања…


Рамона и Памела се нису сложиле ни у једном одговору, а Памела је додала:


- Волим само своју децу. Имам узак круг пријатеља. Не дружим се пуно са људима. Волим своје псе и моју децу. Преферирам псе, у односу на друге људе – закључила је она.