Фризура Сузане Манчић изазвала опречне реакције: Изгледа као тетка?

М. Ћ.

24. 05. 2020. у 00:14

Фризура Сузане Манчић изазвала опречне реакције: Изгледа као тетка?

Фото Instagram/suzanamancicofficial

Водитељка и у седмој деценији веома води рачуна о свом изгледу

ВОДИТЕЉКА Сузана Манчић, као што је дуги низ година познато, веома води рачуна о свом изгледу, па и сада, у седмој деценији, многи сматрају да може да парира далеко млађим дамама. Најновија њена слика на "Инстаграму" изазвала је, међутим, опречне реакције.

Сузана је представила нову фризуру. Косу је увила и офарбала се нешто тамније, што представља знатну промену у односу на њена уобичајена издања. У опису фотографије написала је великим словима "промена", а слика је брзо изазвала лавину коментара.

Док једни хвале овакву одлуку, истичу промену као позитивну, други јој замерају да таква фризура није модерна, и да некадашња лото девојка сада личи на тетку. Било како било, Манчићева је, по ко зна који пут, поново успела да дигне прашину и изазове пажњу, што јој, још од осамдесетих година, константно полази за руком без по муке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Киза

24.05.2020. 08:45

Није нормално да жена од 60 и кусур изгледа примерено својим годинама?!? А било би нормално да изгледа и понаша се као тинејџер? Норме изгледа и понашања наметнуте из центара који више не контролишу моду, већ намећу моделе живљења чине од људи креације без духа и личности! Све жене личе једна на другу,, без личног печата. Ако се нека усуди да уради нешто ван клишеа одмах је изложена критикама! Велики брат нас све више стеже. Само кажем...