Певачица Теодора Џехверовић једва је дочекала да престонички сплавови почну са радом како би изашла у провод и можда нашла потенцијалну љубав.


Теодора је синоћ искористила прилику да се проведе, те у пуном сјају заблистала на отварању летње сезоне и доброг провода на води.


- Људи, ја не могу да верујем да ми излазимо! Значи, мислила сам да се ово никада неће десити. Много ми је недостајало, ја сам особа која је млада и воли да излази, једва сам чекала да се окупим са екипом, да изађемо и попијемо, прославимо све оно што се дешавало у карантину, а нисмо могли да прославимо - рекла је певачица за емисију "Премијера".


Након ште се спекулисало да је у вези са Анђелом, а након тих у последње време и спекулације да су њих двоје прекинули сваки контакт, Џехверовићева је признала да је цео карантин током ванредног стања у протекла два месеца, провела сама.


Међутим, као да је нешто најавила, лепа Теодора је признала да се њено стање на љубавном плану ускоро може променити.- У доба короне ништа, али изашла сам, можда се баш вечерас деси нешто - нашалила се певачица.


- Ко каже да је марама за главу? - написала је на Инстаграму уочи изласка.(телеграф.рс)