Најзгоднији ДЕКА МИЛИОНЕР на свету се дефинитивно скрасио: Чека ПРВО ДЕТЕ са 25-ГОДИШЊОМ ЛЕПОТИЦОМ, а изненадићете се како она изгледа (ФОТО)

Новости Онлине

12. 05. 2020. у 20:15

Најзгоднији ДЕКА МИЛИОНЕР на свету се дефинитивно скрасио: Чека ПРВО ДЕТЕ са 25-ГОДИШЊОМ ЛЕПОТИЦОМ, а изненадићете се како она изгледа (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Згодни 52-годишњак објавио је на Инстаграму да ће он и његова дупло млађа девојка постати родитељи
ОНА је лепа, млада, успешна и - апсолутно природна. И очигледно је та њена природност освојила је срце Ђанлуке Вакија, који је пре две године залудео планету плесним умећем, али и феноменалним изгледом. Популарни Италијан, познат и као дека милинер објавио срећну вест. Он и Шерон Фонсека ће постати родитељи!

Згодни 52-годишњак објавио је на Инстаграму да чека прво дете са дупло млађом девојом (25), а пар је вести поделио у оквиру кратког снимка и то баш на 10 мај - светски Дан мајки.

- Данас је Дан Мајки и наравно - пре свега су моје мисли усмерене на моју мајку, али морам да кажем када сам у животу размишљао о потенцијалној мајци за свог сина, та жена је у мојој глави имала све карактеристике које Шенон има. Срећан сам што могу да вам кажем да Шерон и ја чекамо бебу, а она ће бити тачно онаква мајка какву сам одувек желео за своје дете - обратио се Ђанлука својим пратиоцима, док га је ова 25-годишња лепотица држала за руку и главу наслоњену о раме.

- Желимо да пошаљемо све благослове мојој мајци и свекрви и хвала ти, љубави моја, што си ми дао овај поклон - додала је будућа мјка.

Снимак прегледан је више од четири милиона пута, а прикупио је и 30.000 коментара.

Подсетимо, богатство Ђанлуке Вакија процењује се на 300 милиона долара, мада многи тврде да је реч и о 450 милиона. Потиче из богате италијуанске породице - његов отац је био власник мултинационалне компаније Industria Maccine Automatiche, а сам Ђанлука је у истој био члан управе.


Иначе, Шерон је рођена у Венецуели, али се школовала у Мајамију. Поред моделинга, бавила се и глумом и новинарством, али је својеврсна Инстаграм сензација - тамо је прати више од милион људи.

Пар је у вези нешто више од годину дана, а уживају у луксузном животу, фенси гардероби и скупим путовањима, а често објављују снимке на којима заједно ђускају - а то је оно што је и прославило овог Италијана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Nn

13.05.2020. 17:07

@Dzo - Dzo!!! Potpuno si u pravu!!!! 80 jeste deka, ali u pedesetim moze samo svojim unicicima da bude deka, nikom drugom.