Дарко Лазић недавно се поново нашао у жижи јавности зато што је управљао аутомобилом без возачке дозволе, без које је остао 2013. године. Певач је изјавио да је морао да вози јер је дете добило температуру, па је једино он могао да оде са њим код лекара.


На питање зашто непрекидно крши забрану вожње и шта би још требало да му се догоди да се остави волана, Лазић је одговорио.


- А шта више може да ми се догоди?! И што бих се ја уопште оставио волана, кад хоћу поново да полажем, и увек ћу сести за волан. Једва чекам да добијем дозволу да могу да возим. Ја волим да возим и увек ћу возити, само што ћу се овај пут потрудити да добијем дозволу и да возим лепо као сви остали грађани - навео је Дарко.


На питање какву ће поруку послати свом детету са таквим понашањем, Лазић је изјавио.


- Kаквом понашању?! Kога сам ја угрозио? Kоме ја шаљем лошу поруку? Је л' ја не знам да возим можда? Ја сам имао положено, ја сам полагао као и сви остали. Ја знам да возим ауто. Друго би било да ја не знам да возим, па сам сео за волан да угрожавам друге и шаљем погрешну поруку. Ја одлично знам да возим. Сви знају да сам одличан возач. Једина лоша порука је та да сам возио без возачке дозволе. И кажем, то не треба - рекао је Дарко и навео да је све казне које је добио плаћао.


- Ако дође до тога да одем у затвор, ићи ћу у затвор, у чему је проблем. Што сам ја другачији од других. Отићи ћу у затвор, затвор је за људе. Ако дође до тога да не може да се плати новчано, да морам да одлежим своју казну, отићи ћу лепо, као и сви остали, одлежаћу. Шта да радим? Ја сам обичан грађаним као и сви остали. Не постоји веза, не постоји тај човек који може да ти среди у овој држави... Идем и ја, ако треба - навео је Дарко Лазић и додао да је платио дебело за своје грешке и да се то неће понављати.


(Нова.рс)