Жене су хероине на првој црти ове пандемије, како би се мушки после хвалили”: Севе објавила фотографију са Титом (ФОТО)

Novosti online

петак, 01. 05. 2020. у 20:43

Жене су хероине на првој црти ове пандемије, како би се мушки после хвалили”: Севе објавила фотографију са Титом (ФОТО)
Северина Којић честитала је својим пратитељима Празник рада уз стару фотографију на којој позира с бившим председником Социјалистичке Федеративне Републике Југославије
Северина Којић честитала је својим пратитељима Празник рада уз стару фотографију на којој позира с бившим председником Социјалистичке Федеративне Републике Југославије, Јосипом Брозом Титом.

Посебне честитке упутила је онима који протеклих неколико месеци дају све од себе како би свима олакшали живот у јеку пандемије корона вируса.

“Дозволите ми да вам честитам(о) 1. мај, празник радног народа! Дозволите да ово буде у част свих радница, посебно у овим временима медицинским сестрама, докторкама чистачицама, продаваћицама, апотекаркама, неговатељицама, доминантно женама, које су хероине на првој црти ове пандемије, како би се мушки после хвалили”, написала је Северина уз фотографију на којој је уз Тита фотошопирала себе.

Коментари (2)

Pametnica_PG

02.05.2020. 04:21

Fascinira me vasa potreba za senzacionalizmom. Kad je Tito umro Severina je imala 8 godina, tako da ne pozira sa Titom na slici. Ili je fotomontaza ili je u pitanju neka Titova vostana figura iz nekog od muzeja, mada nisam cula da je napravljena ili izlozena. Mozda jeste. Nasijedate vrlo lose. Istrazivacko novnarstvo cita jedinica. A trebalo vam je 5 minuta da istrazite da li je moguce bilo napraviti ovu fotku.

DAVOR

16.05.2020. 07:40

Kojim novinama je potrebna ova blamaza.Kako narod da veruje medijima kada citamo svakojake laze i nebuloze.