НАКОН више од годину дана припреме коначно је и Србија добила своју прву музичку стриминг платформу – YOUBOX. Стотине клипова у којима наше највеће звезде изводе своје омиљене песме у интимној атмосфери и неочекиваним локацијама доступно је свим корисницима ИОС и Андроид уређаја на YOUBOX апликацији.


Од музичке сензације Сенидах до легендарне Ане Бекуте, све звезде су певале своје највеће али и стране хитове, у којима сви корисници могу уживати потпуно бесплатно када год пожеле, где год се налазили.

Ексклузиван материјал доступан је само на YOUBOX апликацији и нуди другачији доживљај популарних хитова, као интимне разговоре са водећим звездама наше музичке сцене.

Прво изненађење које YOUBOX доноси корисницима је спектакуларан концерт Марије Шерифовић у недељу 3. маја у 20х, уживо са Партизановог стадиона. Поред новог садржаја корисници ће сваке недеље моћи да уживају и у ливе наступима највећих регионалних музичких звезда.

Снежана Ђуришић која поред својих легендарних хитова пева и Елвиса Прислија, Тијана Дапчевић како пева култни хит Бисере Велетанлић „Златни дан“, или Цоби који је у хорском извођењу са екипом из београдског ромског насеља извео своје највеће хитове, су само нека од изненађења које YOUBOX доноси својим корисницима.

YOUBOX апликација већ је доступна свим власницима ИОС и Андроид смарт уређаја на App store-у и Google play продавници.

Музички садржај јединственог карактера биће само један од сегмената који ће бити представљан домаћој јавности.

YOUBOX продукција наставља да ради на премиум музичком контенту и специјалима са највећим домаћим и страним именима из света спорта, филма, музике, али и серијалима са напознатијим домаћим инфлуенсерима која ће ускоро бити доступан у наредним верзијама апликације.(ПР)