Наше здравство ми је СПАСИЛО ЖИВОТ и ја осећам моралну обавезу... Након што је излечен од вируса корона, Ђорђе Давид одлучио да донира крвну плазму

Novosti Online

уторак, 28. 04. 2020. у 18:58

Наше здравство ми је СПАСИЛО ЖИВОТ и ја осећам моралну обавезу... Након што је излечен од вируса корона, Ђорђе Давид одлучио да донира крвну плазму

Фото: ATA Images

Ђорђе Давид је 26. марта путем свог Инстаграма поделио с јавношћу резултате теста, чим је сазнао да је позитиван на вирус корона
НАКОН што је победио вирус корона, рокер Ђорђе Давид открио је свој следећи велики подвиг - он жели да да своју крв и плазму, па на тај начин помогне онима који се са овим вирусом још увек боре. 

- Једноставно сматрам да имам дуг према нашем здравству и лекарима да када прође последњи викенд забране кретања пођем и дам своју плазму. Наше здравство ми је спасило живот и моја морална обавеза је да дам плазму као неко ко је излечен да би евентуално моја крв и моја плазма спасили нечији живот - изјавио је он, па открио чему се посебно радује.

-Радујем се концертима, нормализацији живота, представама и 'Звездама Гранда' које се надам да ће наставити са снимањем у мају - објаснио је он.

Подсетимо, Ђорђе Давид је 26. марта путем свог Инстаграма поделио с јавношћу резултате теста, чим је сазнао да је позитиван на вирус корона.

-Нажалост, потврђено ми је управо да имам Цовид-19. Не капирам, очајан сам - поручио је он, а касније се и укључио уживо информативни програм Прве, па открио како се тачно осећа.

- Упала плућа, стравично кашљање, температура ту и тамо... Шта да вам кажем, дефинитивно данак неозбиљности. Вртим филм, како и шта? ...У сваком случају, тешко да су се мени болести дешавале у животу, мени је први пут да сам у болници. Што значи да неко ко је јаке конституције и предоброг здравља, када неког закачи оваква ствар... Онда мислим да би сви људи требало да буду свесни да то може да се деси свакоме - причао је и грабио се за ваздух тада он, носећи заштитну маску на лицу.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)