У четвртак још један СПЕКТАКЛ Аце Лукаса на Toxic TV!

Novosti Online

27. 04. 2020. у 21:25

У четвртак још један СПЕКТАКЛ Аце Лукаса на Toxic TV!

Фото: ATA Images

Популарни фолкер није „отпевао“ све што је хтео
ПОЧЕТКОМ априла један од најпопуларнијих извођача са наших простора, Аца Лукас одржао је спектакл за памћење. Са своје терасе у Београду у таласима је слао позитивне вибрације свим нашим грађанима широм света.

Међутим, темпераментни музичар сматра да је остао „недоречен“ и да има још нешто да поручи многобројним поштоваоцима његових песама. У четвртак 30. априла у 21х, поново ће сести за клавијатуре и заједно са бендом Борка Радивојевића приредити нови концерт који ће и овога пута уживо преносити телевизија Toxic.

Пред нови, други наступ током ванредног стања који Лукас поклања свим нашим људима у земљи и иностранству најављује и специјално изненађење за све. Иако сам певач не жели да открива о чему се ради, када је Лукас у питању, сигурно се спрема нешто велико.

- У четвртак ћете имати прилику да чујете нешто што од Аце још никада нисте чули. Не обећавам оно у шта нисам сигуран, али будите уверени да ће то бити концерт за памћење. Певаћу за све наше грађане и за своју душу уз оркестар Борка Радивојевића – рекао је Лукас и додао:

- Свима који се питају коме ћу посветити наступ, поручујем да буду уз Toxic TV и гледају концерт. Уживајте у доброј музици и сазнаћете – остао је до краја мистериозан популарни фолкер.

Оно што је извесно јесте да све гледаоце најмлађе музичке телевизије на Балкану у четвртак чека вече препуно емоција, добре свирке и снажне енергије.

Сви љубитељи добре забаве и музике моћи ће концерт да прате уживо, ексклузивно на Toxic TV путем Мтс IPTV платформе на позицији 115, Супернове на позицији 21, Go4you  платформе или путем апликације Arena Cloud бесплатно доступне за андроид и iphone уређаје на AppStore и Google Play сервисима.

Toxic TV и Arena Channels Group омогућили су свим љубитељима добре музике да преузму апликацију Arena Cloud и да после концерта наставе са уживањем гледајући најбоље домаће серије и филмове, Арена Спорт канале као и сваки други садржај доступан на апликацији.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Ex faca

28.04.2020. 13:39

Ovaj ne treba na Toksik već na detoksik da se malo pročisti krv. Da menja krv kao Želko i Mik Džeger, Šta sve ljudi rade zbog kadra i privilegija. Bruka.