Јужни ветар добија озбиљну конкуренцију: Снима се балканска акциона КРИМИ ДРАМА Монопол

Novosti Online

понедељак, 27. 04. 2020. у 14:07

Јужни ветар добија озбиљну конкуренцију: Снима се балканска акциона КРИМИ ДРАМА Монопол
Ускоро нам, под бомбастичним слоганом „Преживи док не сване“ стиже – Монопол
Недељу дана после финалне епизоде најгледаније серије ове, а и претходних неколико година, временска прогноза на малим екранима у Србији гласи – мирно и без ветра. Без „Јужног ветра“.

На наставак авантура Мараша, Баће, Цара, Црвеног, и осталих антијунака српског, бугарског и црногорског подземља мораћемо да сачекамо још бар пола године. Међутим, као и увек Филмитв.рс открива вам најсочније пикантерије из света филма и телевизије. А сад смо вам спремили нешто СТВАРНО СЈАЈНО!

Овог пута доносимо вам праву посластицу и вест која ће одушевити читав Балкан. А она гласи – „Јужни ветар“ добија озбиљну конкуренцију! Ускоро нам, под бомбастичним слоганом „Преживи док не сване“ стиже – МОНОПОЛ! Регионална акциона драма која је отишла корак даље од „Јужног ветра“ и у холивудски амбициозној гангстерској причи ујединила подземље ЦЕЛОГ БАЛКАНА!

У режији и по сценарију словеначког редитеља и продуцента Даниела Утјешановића и под продукцијском палицом његове ДВ Пицтурес продукције настаје нови крими хит у стилу „Јужног ветра“ у ком су главне роле припале многим великим звездама са овог подручја, а од списка глумаца – застаће вам дах!


У главним улогама тако се појављује се све траженији Горан Богдан, затим легендарни Милутин Мима Караџић, неизоставни Александар Радојичић, чувени „незгодни момак“ хрватског глумишта Иван Херцег (сећамо га се из теленовеле „Ларин избор“), ту су и Марко Гверо и Тара Јевросимовић, а своје место у глумачкој постави нашао је и познати домаћи певач, такозвани српски Џастин Бибер и миљеник тинејџ публике – Леон.

Филм се снима у Загребу, Истри, Београду, Будви и Болоњи у Италији. Прва клапа пала је почетком године, а снимања су трајала до средине марта, када је услед пандемије коронавируса и овај пројекат привремено обустављен. Међутим, како је режисер филма на својим друштвеним мрежама најавио – највећи филм године стиже нам ускоро!


Ако се да наслутити на основу кратких снимака са сета, у продукцијском смислу, овакав пројекат још није виђен на Балкану, будући да су улагања, очигледно у равни са холивудском кинематографијом, а акционе сцене издигнуте на највиши ниво. То, међутим, и не би требало да чуди, с обзиром на то да Утјешановић има завидно холивудско искуство управо у снимању акционих сцена, и то у хитовима попут „Ратови звезда: Последњи џедај“, „Инферно“, „Робин Худ“ и многим другим.

Извор: filmitv.rs

Коментари (3)

Petar

27.04.2020. 14:17

Državni neprijatelj, Ubice mog oca, Južni vetar, sad ova serija... Dokaz da je ovo zemlja kriminala, a te serije samo promovišu kriminalce i takav život

Sladjan

29.04.2020. 14:38

Kakva konkurencija,stalno trebaju biti ovakvih serija,jer je srbija gladna ovakvih projekata!!!!za sve I'ma mesta,....