Лепа Брена и Александра Пријовић укрстиле гласове ИЗ КАРАНТИНА: Послушајте како певају велики хит Пожели срећу другима (ВИДЕО)

Novosti online

недеља, 26. 04. 2020. у 17:31

Лепа Брена и Александра Пријовић укрстиле гласове ИЗ КАРАНТИНА: Послушајте како певају велики хит Пожели срећу другима (ВИДЕО)
Певачице Лепа Брена и Александра Пријовић укрстиле су гласове и извеле Бренину баладу "Пожели срећу другима"
Певачице Лепа Брена и Александра Пријовић укрстиле су гласове и извеле Бренину баладу "Пожели срећу другима".

Њих две су уз Бренинин бенд извеле поменуту нумеру и разнежиле све. Наравно, због епидемије корона вируса и прописаних мера, свака је била код своје куће.

Фолк звезда је својим обожаваоцима поклонила мини концерт који је објавила на свом Инстагарам профилу, а њена снаја Александра је дала посебан печат овој емотивној песми.

Брена је и раније објављивала снимке уживо извођења песма из свог дома, а пратиоцима је испунила је жељу, коју су имали још при првом снимку, те је наставила да снима из недеље у недељу.

Александра се у претходном периоду није опробала у мини концертима, али је њихово извођење песме пун погодак и прави поклон за публику која им је поручила да их се ужелела.


"У овом карантину једва чекам да недеља дође, да чујем шта сте нам лепо спремили", "Дивна балада, улепшале сте ми овај дан", "Какав леп дует, све похвале за Брену и Александру", неки су од коментара испод видеа.

Подсећамо, Брена у изолацији борави у свом дому, са супругом Бобом, синовима Стефаном и Виктором, док су Александра и Филип код своје куће са наследником Александром.
Певачице су раније истакле да им је овај период у којем не раде због епидемије корона вируса дошао као одмор и да су се максимално посветиле својој поридици. Како Брена и Аександра изводе нумеру "Пожели срећу другима" погледајте у видеу у наставку:


Коментари (3)

Dobrica Dobrić

26.04.2020. 20:42

Kako se ni jedna zvezda estrade nije pohvalila nekim gestom da su pomogli nekome

hristina

27.04.2020. 00:18

Fahreta sestro, nemam reci! Sto kazu "no comment"! ... Bog ti dao zdravlja!