Талентовани музичар Марко Лоуис је данас, непланирано, објавио нову песму „Заједно”, инспирисан тренутном ситуацијом код нас и у свету. Позива на солидарност и позитивне мисли.


Као и свим уметницима код нас и широм света, и Марку су отказани сви концерти. Музичари налазе начине да се повежу са публиком и одржавају онлине концерте. Тако је и Марко 26.марта одржао концерт из студија који је уживо ишао на његовом Инстаграм профилу и YоуТубе каналу и реакције су биле веома добре.


Одлучио сам да одржим онлине концерт на дан када је требао да буде мој концерт у Београду. Коментари и реакције људи који су присуствовали ливе-у су били сјајни и заједно смо се одлично провели. Ако већ нисмо могли да будемо сви заједно у Комбанк дворани, бар смо били умрежени преко интернета. Тренутна ситуација ме је инсприсала да направим песму која би бар на неки начин помогла свима нама да извучемо оно најбоље из тренутног стања. Све је настало непланирано.


После онлине концерта због забране кретања остао сам у студију и решио сам да снимим песму. Био сам веома инспирисан и завршио сам је исто вече. Тескт је написала моја другарица Маја Радивојевић. Она је креирала и видео.После веома позитивних реакција на дует са Леном Ковачевић за песму “Крај”, нову песму рачунам као трећи сингл за мој четврти студијски албум под називом “Слобода” који планирам да објавим до краја године”, изјавио је Марко Лоуис за Новости Онлине и поручио да уз осмех на лицу сви будемо одговорни и да останемо код куће.