Јелена Ђоковић се огласила након што јој је Инстаграм обрисао видео: Нисам срећна што се било коме уклања снимак

Танјуг

четвртак, 09. 04. 2020. у 19:40

Јелена Ђоковић се огласила након што јој је Инстаграм обрисао видео: Нисам срећна што се било коме уклања снимак

Јелена Ђоковић/Фото: Драган Миловановић

Јелени је обрисан пост у коме је објавила видео извесног америчког лекара који је ширење корона вируса приписао експанзији 5Г мреже
Супруга најбољег тенисера света Новака Ђоковића, Јелена, објаснила је данас зашто је поделила видео на Инстаграму, који јој је та друштвена мрежа обрисала.


Јелени је обрисан пост у коме је објавила видео извесног америчког лекара који је ширење коронавируса приписао експанзији 5Г мреже.


"Толико видеа кружи данима, различите теорије о узроцима короне, методама лечења, превенције... ево га један који сам добила пре неки дан. Kо има времена нек погледа. Баш ме занима шта мислите. Пишите", написала је Јелена, пре него што јој је пост уклоњен.


Она се данас огласила и саопштила да је видео поделила само из једног разлога - у њему се помињу постулати учења Рудолфа Стајнера, који је, како наводи, за њену сферу интересовања и посла релевантан и отуда је и њено занимање за овај видео било веће у односу на море других садржаја које добија.


"Наиме, Стајнерове школе и вртићи се налазе у 76 земаља света (Wалдорф школе) и већ неко време се сусрећем са њиховим радом и изучавам курикулум. Стајнерова филозофија и рад на биодинамичкој агрикултури су ме подстакли на додатно уцење, цему сам се посветила последњих месеци", изјавила је супруга српског тенисера. "Дакле, има ми смисла, не тврдим да је тачно или није, али сам свакако заинтересована да учим и информишем се о томе", истиче Јелена.


"Било ми је занимљиво, јер је пуно људи реаговало, из реакција се такође види да људи нису ни одгледали видео - али ја се трудим да поделим оно сто ми је занимљиво јер можда у том ланцу реакција се створи несто вредно".


Отворена сам, спремна да чујем и да сам погрешила или да нешто није тачно што сам помислила да јесте и немам проблем са тим, напомиње она и додаје:


"Нисам срећна што се било коме скида видео јер мислим да то није добро и волела бих да у јавном говору генерално чујемо мало више аргумената, јер би нам тада свима неке ствари биле јасније", закључила је Јелена Ђоковић.

Коментари (19)

Riki

09.04.2020. 22:18

Jeca je divna. Inace nase kladionice kriju veliki potencijal medju osobljem, treba to sve preceslljati i iskoristiti taj ljudski potencijal za dobrobit nase Srbije

tzariza

10.04.2020. 02:40

@nele - Видим да се разумете у вирологију и биохемију. Шта ви мислите да ли су већ успели да изолују вирус короне ? И проценат False positive и false negative тестова на корону? Унапред хвала . Увек је лпо чути нешто паметно од стручњака

Jadni komentar

10.04.2020. 01:43

Čitam i ne verujem koliko su vam jadni komentari. Svi ste nesto pametni, i svi do jednog ljubomorni. Da li me zezate da ste svi u srbiji potpuno polufeli bre??? Jbt devojka ne sme ni misljenje svoje da izrazi. Šovinisti...

Nebojsa

10.04.2020. 10:10

@Jadni komentar - Dokoni i nepismeni... Takva vecina i kroji sudbinu Srbije

Ти си видим писмен

10.04.2020. 11:41

@Jadni komentar - али, однарођен...

Iz Toronta

10.04.2020. 02:12

Videla sam taj video, sastra koja je lekar mi je poslala. Mislim da je dobar i da o tome treba svi da razmislimo. Sto kaze Jelena, ne znam je li tacno, ali je sigurno jedan vazan aspekat pogleda na svet. Ako tih 100000 satelita u orbiti oko Zemlje, nisu pruzrokovali virus i poremetili balans u prirodi, klimu mozda jesu. Mislila sam da to nadjem i posaljem prijateljima, ali mi je zao da ga nema.

Tundra

10.04.2020. 09:43

Prije bilo koje svjesne odluke i akcije, koja našom aktivnoscu izaziva odredjene reakcije, treba se za HOĆU zapitati: da li mogu samostalno i bez ičije pomoći ili podmetanja ledja da odgovaram za sve moguće posljedice toga sto hoću da uradim nešto ma kako dobra namjera stajala iza toga? Ako je odgovor da ne mogu da se samostalno nosim sa posljedicama, onda je odluka da to NEĆU učiniti.

Nikola

10.04.2020. 09:46

Jecooo cuvaj se iluminata i antihrista.Ne govori iskreno sta mislis.Zivis u njihovom okruzenju.Vrati se Svetosavskoj zemlji i nasoj lepoj pravoslavnoj veri,i budi slobodna.