Ана Михајловски и Вук Kостић раскинули су везу, барем на неко време, преносе домаћи медији.


Ана и Вук већ неко време су раздвојени због ситуације у земљи, па су одлучили да везу ставе на паузу, пише магазин "Вип Свет".


Вук и Ана се већ две недеље уопште нису видели. Редовно се чују, али су решили да направе малу паузу. Откако је проглашено ванредно стање, они су одлучили да се свако посвети својој породици, а да везу тренутно ставе на стенд-бај. Вук је веома привржен мајци, нарочито зато што након очеве смрти брине о њој. Будући да је старија популација најугроженија, он не жели да својом неопрезношћу угрози мајку – испричао је извор близак пару за поменути лист и додао:


Зато је одлучио да буде у изолацији, да се не креће по граду, па чак и да се не виђа са Аном. Са друге стране, она има троје деце, две ћеркице и сина, па ни њој није до излазака, осим што мора до продавнице или апотеке. Није то ништа чудно. Они су одговорни људи, имају свест о озбиљности стања у ком се налазимо и безбедност породица су ставили испред својих жеља.


Ана Михајловски и Вук Kостић овог месеца обележили би шест месеци везе.


Њих двоје су се баш нашли и одлично се разумеју. Наравно, није им лако. Желе да буду једно са другим, али су на паузи до даљњег. Иначе, у априлу је требало да прославе пола године везе, па ће вероватно са закашњењем направити журку за све пријатеље. Они су стално на вези. Вук је прави џентлмен. Стално показује Ани колико му је стало до ње, а сада гледа да јој стално приређује нека изненађења. Сваког дана је засмејава преко видео-позива. Ма, свака им част. Овим су показали колико заправо брину једно о другом и колико су одговорни људи – истакао је извор на крају.