Ноћ у ћелији је била ужасна, не желим то никоме: Ђани и Слађа се огласили након што су провели два дана у ЗАТВОРУ

Novosti online

04. 04. 2020. у 23:09

Ноћ у ћелији је била ужасна, не желим то никоме: Ђани и Слађа се огласили након што су провели два дана у ЗАТВОРУ
Веома ми жао што се десило. Непријатно ми је веома. Поштујем правила и нисам веровао да ово може да се догоди
Певач Радиша Трајковић Ђани, његова жена Слађана Трајковић, али и фолкеров колега Митар Мирић, као и фудбалер Александар Пријовић, признали су данас кривицу на саслушању у Трећем основом тужилаштву и на основу споразума сагласили се да буду осуђени на по три месеца кућног затвора.

Осумњичени су боравили током дана у кафићу елитног хотела, дружили се, испијали пића, иако је забрањено окупљање у затвореном простору, а Ђани и Слађа су сада изнели више детаља о привођењу и свему што се догодило у претходна два дана.

 - Немам појма шта се десило. Нигде на вратима хотела није стајало да је забрањен улаз или да је само за госте хотела. Однели смо пријатељима лекове, а онда се у једном моменту појавио полицајац и тражили су легитимације. Показала сам му и питала га о чему се ради. У првом тренутку су ми рекли: "Ништа, само вршимо проверу". Пошто сми нису вратили документа, поново сам упитала у чему је проблем? Онда су ми рекли, имали сте среће. Питам како то мислите? Нико од вас није био у изолацији, али пошто сте прекршили полицијски час морате са нама у полицију. Одвели су нас у станицу на Новом Београду, тамо узели изјаву, а потом нам рекли да морамо да идемо у затвор јер смо прекршили мере вандредног стања. Нисмо смели да будемо на месту где је више од дведесет људи, али то нигде у хотелу није стајало, нити нас је неко упозорио о томе. Мислила сам да се неко шали са нама - тврди Слађа.

- Сваког посебно одводе у ћелију. Два дана су нас држали у притвору, сваког одвојено и нисмо могли ни да се видимо. Али, морам да кажем, дивни су људи, полиција и инспектори. Раде свој посао максимално перфектно и без грешке. Ми смо погрешили, нисмо требали да идемо у хотел, нисмо знали да је забрањено и да су таква правила. Једино што се су ми написали казну у животу то је било за појас и ово сада. Никада ништа нисам урадила лоше - додала је она, па наставила:

 - Уплашила сам се. Ужас је била прва ноћ у ћелији, не желим никоме никада да то доживи. Језиво искуство, мислила сам да је све ово кошмар што нам се дешава. Желим само да што пре прође све и да одем кући да се истуширам, одморим и наспавам. Нисмо излазили, нити смо имали потребу, ово је било први пут после много дана. Сви ме зову, никоме се не јављам. Идем кући да се одморим. Не могу више све ово - наводи певачева жена, док је Ђани навео:

- Веома ми жао што се десило. Непријатно ми је веома. Поштујем правила и нисам веровао да ово може да се догоди. Тачније немам ни једну казну, никада нисам осуђен, нити привођен. Ово ми је први пут. Ужаш је било у ћелији. Нисам ни спавао, две ноћи ока нисам склопио. Једва чекам да се све ово заврши и да се врати стари живот и све оно што је било пре овог страшног вируса. Одох да се одморим, не могу више.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (26)

Igor

05.04.2020. 02:14

Bravo za policiju i I drzavu. A prestupnicima za nauk. Drzava i zakon za sve isto. Ili barem priblizno. I ako nepodrzavam svaku meru od drzave u ovom trenutku zakon mora da se postuje. Bravo. Jer sta smo doziveli devedesetih, korona dodje kao maciji kasalj. Nemislim na bolest i ljudske zrtve.

Krca

05.04.2020. 05:55

Pa uvek je nekom prvi put. Eto, da je Sladja gledala TV, slusala radio ili citala novine nebi joj bilo prvi put, a i prvi put se uvek pamti, zar ne.

Dejan

05.04.2020. 07:54

Cuj ti njijh nisu znali a policijski cas je vec dve nedelje i nisu znali d a ne smeju u hotwl toliko o pismenosti i odgovornosti gospode koja su uzor mnogima ovo je dokaz da su dno dna i da ih treba bojkovati na koncertima a drzava im treba dati dugogodisnju robiju kao i vlasniku hotela jel koliko znam iszžti nebi trebalo da rade vec nedelnu da a a trebalo je sve te mere ranije uvesti

Zeks

05.04.2020. 08:14

Niste znali da je zabranjeno kakva bahatost obican narod u zatvor a poznate licnosti u kucni pritvor bravo!

Loznica

05.04.2020. 08:21

" Nismo znali da nije dozvoljeno, nigde nije pisalo da je zabranjeno...!?!?!" Mislim, šta reećiiii !!!

Миро Wien

05.04.2020. 08:47

po meni je trebalo kazniti vlasnika hotela i restorana,jer ako restoran radi normalno je da ce neko uci da sedne,logicno je ako je zabranjeno da se ulazi i sedi da je restoran zatvoren!! on je time sto je otvorio restoran namamio ljude unutra! kazna za vlasnika restorana! to je prava prevencija protiv ovakvih slucajeva!

Djordje

05.04.2020. 13:05

@Миро Wien - Ne lupaj gluposti vec se malo bolje raspitaj! Hotelski restoranima nije zabranjen rad jer kuvaju za goste koji su se nasli u hotelu!? Jsi li razumeo!? A zabranjeno je okupljanje vise od dvoje ljudi! Jesi li i to razumeo!? Nekim ljudima treba crtati da bi razumeli!

Горки

05.04.2020. 09:17

Нисам знао ни ја, али мислим да је требало мало строжије да вас казне.

Hajduk Stanko bez jataka

05.04.2020. 10:50

Ovo je stavarno zaraza nosila lekove pa i Sergej je nosio lekove kad su ga pitali ali on nosio za macku a ovi za babu.Dobar fazon tako da narod moze malo da se opusti uz ovakve "sale".

Popay

05.04.2020. 11:13

Ja samo tetki da odnesem lek.... Dosao sa celom porodicom da donese lek i da malo prevari državu pa da se hvali kako je on preveslao sistem.

Ivan

05.04.2020. 11:54

Po zakonu su zatvoreni svi restorani a ovaj je bio otvoren? Koja je kazna za ovaj objekat? Da li je i vlasnik restorana zatvoren?

gabin

05.04.2020. 13:58

Kyže da nigde u hotelu ne piše da je zabranjeno okupljanje u vreme policijskog časa. A sva sredstva javnog informisanja danima su to objavljiali. Trebalo im je nacrtati.

Djekson

06.04.2020. 16:29

Od viška glava ne boli U celuji dolivaju pamet kad zafali Tako da sad ima do gornje crtice Pa nece skoro