Након што је Едита Арадиновић, сестра Индире Арадиновић Инди, написала на Инстаграму да се њена сестра бори за живот, и она се огласила.

- Оно што је за сада најбитније јесте да будем добро и да се налазим у сигурним рукама. Доктори воде рачуна и дају ми све што је потребно. Снадбевена сам свим лековима, инфузијом и кисеоником. Све што је везано за абдомен ћемо видети како ће се одвијати. Тешко дишем због воде у плућима коју има. Друго данас су ми радили гастроскопију, те од тога имам мучнине. Не знам још налазе. Речено ми је да пијем воду до сутра и да ће ми јавити даље шта ће се дешавати - објаснила је певачица. На питање да ли је тачно да јој је здравствено стање, односно живот угрожен, каже:

- Ми не знамо да ли је мој живот угрожен или не. Докле год сам у њиховим рукама, односно у болници са докторима то је најбоље решење. Живот као живот све зависи од даљег следа догађа. Два пута сам отварана и имала операције које су веома тешке, а нисам се надала да ће до свега овог доћи и да ће ми у једном моменту живот висити о концу - додала је Арадиновићева.

(Пинк.рс)