ПЕВАЧИЦА Цеца Ражнатовић нема контакт ни са ким из своје виле, чак ни са особљем.

На ове драстичне мере се одлучила јер страхује од заразе короном, па је и своју децу Анастасију и Вељка наговорила да напусте вилу, а сестри Лидији је забранила да јој прилази!

- Цеца је већ 14 дана потпуно сама у једном делу куће. Чак ни сестри Лидији не дозвољава да јој приђе јер је у последње време доста путовала и не жели да ризикује - каже наш извор и објашњава како сада изгледа живот фолк звезде...

- Цеца по цео дан гледа вести на телевизији, а увече чита књиге или погледа неку серију. Стално је у контакту са породицом и пријатељима, али само преко телефона. Утеху проналази у вери и одлучила је да не прекида Васкршњи пост, па углавном једе рибу и поврће. По савету лекара, имунитет јача витаминима и воћем. Храну јој спрема куварица, али ни са њом није у контакту! Она јој остави храну испред врата и потом се врати да само покупи прљаво посуђе. Осим сестре Лидије и куварице, у Цециној вили је и обезбеђење, али ни они не улазе у део у коме се налази Цеца.

ИДЕ САМО У СВОЈ СПА Цеца иде само у спа-центар КОЈИ се налази у њеној кући. Певачица је прошле године реновирала приземље, где је направила базен, турско купатило и сауну. Управо тамо иде свако вече на по сат-два.

Из куће фолк звезде привремено су се иселила ћерка Анастасија, као и син Вељко и трудна снајка Богдана.

- И Цецина деца су у изолацији, али не у вилу на Дедињу. Анастасија је пре две недеље спаковала кофере и отишла у Нови Сад код дечка Ђорђа Куљића. Њих двоје такође нигде не иду, по цео дан гледају филмове и серије. Вељко је у Тителу у кући коју је у мираз донела његова супруга Богдана. Имају велико двориште, па већи део дана проводе тамо. Богдана се виђа само са сестрама, док јој мама и тата не долазе јер су због посла често у контакту са људима који од њих купују пилиће. Богдана је опрезна јер је у шестом месецу - завршава причу наш извор.
(Информер)