ПЕВАЧИЦУ Ану Станић годинама доживљавамо као урбану појаву, "градску цуру", али, она уме и те како да ужива у другачијем амбијенту, што је и показала постом на друштвеним мрежама. Пуна утисака вратила се у Београд са излета до викендице на Фрушкој гори. Одмах је нагласила да је путовала пре полицијског часа, својим колима и без контаката са другим људима.


- Први пут сам помислила да је лепше живети на селу него у граду, да је вожња по ауто-путу узбудљива као вожња по Месецу, да смо ми из великог града уљези у локалној самоуслузи, па нисмо ни ушли, и да су зарђала сеоска капија и прашњава клупа појам чистоће за металне дршке наших продавница и дугмиће од лифтова - надахнуто је написала Ана. - У природи је спас, а дотле, самоизолација као једини обрачун са оним што желимо што пре да прође, да бисмо се после измешали и у граду и на селу.


Многи пратиоци су је, уз комплименте да изгледа прелепо, подржали и послали коментаре попут "Вратићемо се природи, ово нам је опомена", "Како си ово рекла, да се човек добро замисли"... Било је, међутим, и оних који су реаговали мало другачије. Један од њих написао је Ани "Ако заиста то мислиш, иди на село да живиш. Тако то раде људи који су заиста свесни те чињенице да је све здравије, мирније и лепше на селу".