Анастасија Ражнатовић (21) играла је "Истина-изазов" игрицу на Инстаграму, а једно од питања било је: "Шта је најглупља ствар коју си урадила да би се свидела некоме?".

Млада певачица је испричала своје искуство које јој никако није остало у лепом сећању, а то је учинила пошто је послушала савет другарице у који је веровала, пошто је она старија од ње 4 године.

- То је било када сам имала 12-13 година и јако ми се свиђао један дечко. У том моменту сам била са једном другарицом која је четири године старија од мене и самим тим сам мислила она је искуснија, је л', зна како треба... - почела је Анастасија.
- Ја сам ужасно желела да се њему свидим назад, а нисам знала да ли му се свиђам или не, и онда ме је она посаветовала да му пошаљем стих из песме, да му дам до знања и да знам одмах на чему сам... И онда сам ја њему послала следећи стих: "Уметник у љубави, ако си онда ми се јави"... - испричала је Анастасија.

- Мало је рећи да ми се човек није јавио после тога. Мислим да се после тога нисмо ни видели, ни чули. Тако да ме је заиста супер посаветовала и желела сам да се убијем после тога - испричала је Ражнатовићева.