ГЛУМАЦ Никола Којо дане током ванредног стања проводи, наравно, у свом дому, са породицом, и то на веома креативан начин. Уметник чији дар за музику нам је, такође, добро познат, љубав према песми је, очигледно, пренео и на најстарију ћерку Ану, а лепота њеног гласа и музикалност јасно се чују у снимку који је Никола окачио на "Инстаграм".

- Она ће бити музичарка уколико буде вредно учила и радила - рекао је Којо на почетку снимка. - Ми вам нећемо рецитовати дечју песмицу. Отпеваћемо вам једну тужну љубавну песму, али нећемо отпевати њен тужан крај, зато што су тако тужна времена и зато што ми верујемо да ће се све ово завршити добро и да ћемо сви бити здрави и срећни..

Поносни отац је затим на гитари засвирао, и са ћерком запевао евергрин "Седморице младих", песму "Лепа Јања, рибара старог кћи". Измамили су изразе одушевљења многих пратилаца. Између осталих, комплименте нису штедели Тијана Дапчевић, Слобода Мићаловић, Никола Роквић, Нина Јанковић... Фанови глумца нису крили да им је снимак њих двоје улепшао дан.View this post on Instagram

@uzpricujelakse

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi) on