Милица Тодоровић: Епидемија корона вируса је важнија од мог раскида са Петром

31. 03. 2020. у 19:18

Милица Тодоровић: Епидемија корона вируса је важнија од мог раскида са Петром

Instagram

Певачица и глумац одлучили су да ставе тачку на њихову шестомесечну љубав, а како су медији писали, није било грубих речи нити свађе
Пре неколико дана, као гром из ведра неба, појавила се информација да су Милица Тодоровић и Петар Стругар раскинули.

Певачица и глумац одлучили су да ставе тачку на њихову шестомесечну љубав, а како су медији писали, није било грубих речи нити свађе.

Како наводи таблоид “Сцандал!”, Петар није издржао медијски притисак, па је дошло до прекида везе.

– Стругар је признао Милици да не може да издржи толики медијски притисак, те да се њему не свиђа што се свакодневно они као пар провлаче кроз медије. После тог разговора они су се разишли и заиста није било ружних речи ни с једне стране. Он је отворио коњички клуб и сада се углавном тамо налази. А да не би била сама у Београду током пандемије, Милица је отишла код родитеља у Крушевац. Како Миличини и Петрови пријатељи тврде, можда ово и није коначан раскид. Будући да је Петар био незадовољан због прашине која се дигла око њихове везе, а и она се након дужег времена вратила у јавност после медијске изолације. Због свега тога и неких других ствари њихова веза није издржала, па су раскинули – каже извор за овај таблоид.

Певачица се досад није оглашавала овим поводом, али се у интервјуу за “Курир” ипак дотакла ове теме.

Она је на питање новинара да ли јој недостаје бивши дечко кратко рекла:

– То је тема о којој заиста сада не бих причала, ипак су неке друге ствари много битније.

Милица није желела даље да продубљује очигледно још увек свежу и болну тему, већ је нагласила да је фокусирана само на читаву ситуацију око коронавируса.

– Од почетка ванредне ситуације сам у Крушевцу, са својом породицом. Ситуација је озбиљна, али нам је омогућила да проводимо време са својима, да се посветимо себи и свим оним стварима које смо досад запостављали. Што се тиче мене и моје породице, ми сваки дан испунимо нечим занимљивим. Играмо асоцијације, пантомиме или певамо, медитирамо, све у свему, уживамо у времену које проводимо заједно, баш онако као кад сам била мала – рекла је Милица.

Она је открила и шта ће прво урадити када ванредно стање буде иза нас:

– Видећу се с пријатељима, отићи на неки добар ручак с њима и прошетати поред реке. Сада немам могућност да се видим с пријатељима и то ми баш недостаје. Али, редовно се чујем са Стевом Анђелковићем, Славицом Ћуктераш, Едитом Арадиновић и Аном Бекутом.

Милица је навела и да не планира повратак у Београд. Тачније, све док је на снази ванредно стање она остаје у родитељском дому у Крушевцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације