Дугогодишња новинарка и једно од најпрепознатљивијих ТВ лица РТС-а Рада Ђурић придружује се тиму новинара телевизије Нова С.

У почетку, Раду ћемо имати прилику да гледамо у поподневном програму "Међу нама" док је Наташа Миљковић пристала да помогне колегама са информативног канала Н1.

"Хвала мојим драгим колегама са РТС-а а пре свега гледаоцима који верују у мене свих ових година. Трудићу се да на Новој останем стара, зато што верујем, можда као никад до сада, да је тако мало важно где смо ако не знамо ко смо. Јер, ако не заборавимо ко смо, онда смо увек тамо где и треба да будемо. Останимо паметни, пристојни и код куће. Видимо се ускоро", поручује Рада која ће се, због поштовања мера прописане самоизолације по доласку из иностранства, у наредне две недеље укључивати преко видео линка.

"Увек је задовољство објавити када се нашем тиму придружују нови, квалитетни људи, новинари који су годинама градили своју каријеру и име и који сада виде да је Нова право место за њих. Рада је изузетан новинар, има невероватну харизму, људи је воле због њене спонтаности и енергичности. Драго нам је што ће својим знањем и искуством допринети у производњи још квалитетнијег програма којим ћемо у овим захтевним временима одговорити на потребе гледалаца и оправдати поверење које нам указују", каже извршна директорка компаније Унитед Медиа Александра Суботић.

Рада Ђурић је више од две деценије била заштитно лице емисије “Београдска хроника” на РТС-у.

(Н1)