Да што пре изађемо из ове пошасти и загрлимо своје најмилије, држите се, у овоме смо сви заједно: Емотивна порука Александре Радовић

Новости онлине

уторак, 31. 03. 2020. у 09:19

Да што пре изађемо из ове пошасти и загрлимо своје најмилије, држите се, у овоме смо сви заједно: Емотивна порука Александре Радовић

Фото: Н. Новаковић

Као и остатак становништва Србије, и певачица Александра Радовић последње недеље проводи у кућној изолацији
Као и остатак становништва Србије, и певачица Александра Радовић последње недеље проводи у кућној изолацији. Њен апел да се остане код куће и води рачуна о себи и својим ближњима изазвао је велику пажњу.

- У овим смутним временима, када непријатељ долази кришом, без најаве и обличја, више него икада морамо бити пажљиви и одговорни према себи и другима! Чувајмо једни друге! У времену мржње изобилно дајмо ближњима љубав, помоћ и пожртвовање. Смисао живота човека је да помаже другом човеку и воли га као себе самог. Зато, будимо одговорни , мудри и дисциплиновани, и ако Бог да, да што пре изађемо из ове пошасти и загрлимо своје најмилије. Држите се, у овоме смо сви заједно! - написала је Александра на Инстаграму.

Исти апел поделила је и са пратиоцима на Тwиттер-у.
- Време у карантину проводим са најближим члановима своје породице. Са ћерком вежбам клавир, пратимо програм за основну школу на РТС 3, радимо домаћи... На вези сам са колегама и пријатељима из целог региона. Никоме није лако, али трудимо се да не одустајемо од свакодневних навика, које чине живот, колико год да је то могуће - каже Александра Радовић.

Оно што свакако чини њен живот иначе јесу вера, молитва и одлазак у цркву, о чему она отворено говори у својим интервјуима и на друштвеним мрежама. Протеклог викенда Александра се, чини се неоправдано, нашла на мети критике корисника Тwиттер-а јер је изразила своје мишљење на тему цркве и причешћивања верника.
Ипак, и она, као и сви поштује одлуке државе и придржава се свих мера које су донесене у циљу спречавања корона вируса.

“Брига о другима је оно што мора да нам буде на уму свакодневно. Само одговорно понашање може нам помоћи да превазиђемо ову ситуацију”, изјавила је Александра.

Коментари (2)

Милош

31.03.2020. 12:33

Само рђав човек може да налази зло у оваквим порукама! Хвала ти, Александра. Теби и твојима такође све најбоље!

JEL SI ME PITALA,DAL'VOLIM EMOTIVNE PORUKE?

31.03.2020. 13:25

Mozes li,makar sada,da cutis?Uz osecajne emotivnosti?Skloni se sa svetla,pravis nam senku!