БЕОГРАД - Познати глумац Раде Шербеџија обавестио је пријатеље на свом Фејсбук налогу да жели да снима песме и прича приче путем ове друштвене мреже, како би им свима заједно брже прошло време.У видео под насловом "Први део: На ружичастом папиру" Шербеџија је рецитовао, спремао оброк, наздрављао вином.


Срећу ме људи свуда по свету и осим што се обавезно сликамо, многи од њих кажу: ''Уосталом, ми смо и пријатељи на Фјесбуку''. Искрено да кажем, некада уопште нисам разумео о чему говоре, а онда су ме неки блиски пријатељи упозорили да имам неколико Фејсбук страница по свету и објаснили ми шта то заправо значи. Схватио сам да то неки од мојих искрених фанова воде и тако се забављају", каже Шербеџија.


Он је напоменуо да погођен овим немогућим катастрофама што су нас све заједно снашле и забиле и затвориле у наше станове и куће, осећа потребу да се директно јавим својим пријатељима и гледаоцима, то јест, слушаоцима, и да покрене први пут своју Фејсбук страницу."Желим да снимам неке песме и причам неке приче да нам прође време. Да се дружимо и да чувамо уметност у нама" написао је глумац.