БЕОГРАДСКА група "Алиса", која је осамдесетих година представљала значајну појаву на југословенској поп-рок сцени, снимила је нову верзију старог хита "Благо оном ко те не сања", као и спот који је постављен на "Јутјуб" канал ПГП РТС. У споту се појављују глумци Исидора Грађанин и Раде Маричић.

Оригинално, песма је објављена на четвртом студијском албуму "Глупо је спавати док свира рокенрол" (1989), последњем регуларном издању бенда. За разлику од друге верзије највећег хита групе "Сања", која се значајно разликује од оригинала, овде нису учињене веће промене. "Благо оном ко те не сања" сада само звучи, у складу са временом, продукцијски савременије.

"Алиса" је остала упамћена и по хитовима "Кестени", "После девет година" са Лепом Бреном, "1389", "Луди Иван", "Не могу да сањам", "Скидам кошуљу да легнем", "Клиника"... Крајем 2018. вратили су се на сцену кад су промовисали видео-сингл "Пијане ноћи". У групи су, поред фронтмена Мирослава Живановића Пилета, и остали чланови оригиналне поставе - гитариста Зоран Јанчески, басиста Марко Главан, бубњар Предраг Цветковић и клавијатуриста Александар Кићановић. Уз њих, ту су сад и млађи чланови - Душан Васиљевић Тесла (гитара) и Марија Петровић (виолина). У плану је објављивање повратничког албума где ће, поред нових, још неке старе песме бити поново снимљене.
- Надамо се да ће све ово око вируса корона ускоро бити иза нас, и да ћемо годину да завршимо великим концертом у Београду, којим ћемо обележити 35. рођендан групе - прижељкује Предраг Цветковић.