РОК звезда Александра Слађана Милошевић, коју је, наводно, у ноћи између петка и суботе претукао две деценије млађи емотивни партнер, добро се осећа, налази се код куће и апелује на медије да престану да пишу о немилом догађају док се не оконча правоснажни поступак. Ово је, за "Новости", поручио њен адвокат Никола Грбић, из Адвокатске канцеларије "Грбић".

- Без потребе за даљим образлагањем сваког појединачног написа, овим путем апелујемо на све медије, штампане и електронске, да обуставе даље писање на тему породичног насиља наше истакнуте уметнице Слађане Милошевић - наводи се у саопштењу адвокатске канцеларије. - Спорно је на који начин су личне и интимне ствари, а без правоснажног, окончаног судског поступка, уопше доспеле у јавност. Медији су на овај начин Слађанино име ставили на стуб срама, минимализујући улогу жртве. Оваквим извештавањем, навођењем свих наводних детаља предметног догађаја, директно је прекршен Закон о јавном информисању и медијима, члан 79.

Адвокат Грбић наводи и да је, такође, прекршен члан 80 истог закона, јер ниједним актом његова клијенткиња није дала пристанак за објављивање информација из њеног приватног живота. Додао је и да ће у случају евентуалног вођења судских поступака, а све у духу деловања госпођице Милошевић и његове адвокатске канцеларије, целокупан износ евентуално досуђене накнаде штете бити уплаћен у хуманитарне сврхе.