ГРУПА "Ван Гог" урадила је, од суботе увече па све до недеље у зору, нешто што ће се дуго памтити и препричавати. У мору извођача који су ових дана решили да обрадују обожаваоце наступима уживо, кад су већ прави концерти, због пандемије вируса корона, одложени за нека боља времена, Звонимир Ђукић Ђуле, Србољуб Радивојевић и повратник у бенд Драган Ивановић дружили су се онлајн са фановима и свирали им путем "Фејсбука" и "Инстаграма" од суботе у 17 часова па све до недеље у пет ујутру, то јест, током трајања полицијског часа.

Тако нешто, разуме се, донело је многе тренутке који се обично не виђају на концертима који трају два-три сата. Уз низање многобројних хитова, али и мање познатих песама, обожаваоци су уживали и у дијалозима рок тројке, уз техно и џез импровизације. У сваком моменту неколико хиљада фанова пратило је живи пренос, а чак ни у ситне сате бројка није пала испод 1.000. Укупно, на "Фејсбуку" и на "Инстаграму", несвакидашње дешавање је испратило око пола милиона људи. Публици је посебно интересантно било кад је бенд посетила екипа РТС, а током укључења уживо у програм Јавног сервиса и разговора са новинарима, Ђуле је, како и приличи ситуацији, носио маску.

Бенд је константно пратио реакције обожавалаца на друштвеним мрежама, а оне су биле препуне одушевљења. Фанови су и међусобно комуницирали, и еуфорично су констатовали да се сви заједно музиком боре против короне. Нису одустајали ни у глуво доба ноћи, кад би бенд погасио светла и отишао у суседну просторију да се мало одмори. У једном моменту, током ноћи, колегама су подршку пружила браћа Јелић из "Ју групе", па је Ђукић, њима у част, накратко запевао стихове песме "Од злата јабука".