Шта раде ТВ лица у самоизолацији: Лука Рацо - Пријатеље и колеге бодрим смехом

М. ЈУНГИЋ МИЛОШЕВИЋ

26. 03. 2020. у 06:29

Шта раде ТВ лица у самоизолацији: Лука Рацо - Пријатеље и колеге бодрим смехом

Фото Промо

Глумац каже да је срећан што има и двориште, па може да тренита и на отвореном
ШАРМАНТНИ глумац и манекен Лука Рацо, звезда теленовеле "Игра судбине", у којој тумачи лик Алексе, открио нам је да је нови начин живота, који подразумева и самоизолацију, прихватио као привремен, како би нам се живот што пре вратио у нормалу.

- Прихватио сам ситуацију такву каква је. Свестан сам да када радим нешто, због свог здравља и здравља људи у мојој околини, то никако не сме да ми буде тешко. Моја срећа је што имам и двориште па могу да тренирам и на отвореном, што је свакако добро и за физичку кондицију и за психу - поручује Рацо.

* Како вам протичу дани без снимања?

- Трудим се да прочитам неку нову књигу, да путем интернета сазнам нешто ново, да се мало едукујем и наравно, да као и сви, погледам нову серију или филм.

* Имате ли контаката са пријатељима и колегама?

- Само виртуелне, преко друштвених мрежа, а често разговарамо и путем "видео кол конференција", које знају да потрају и сат времена.

* Како ви њих бодрите, а како они вас?

- Мислим да сви имамо исти начин бодрења, а то је смех, позитивна енергија, једноставно, накратко треба заборавити тренутну свакодневицу и ставити осмех на лице.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

marinko

27.03.2020. 11:43

Sta radi Luka Raco u izolaciji ? Sprema se za povratak na mesto direktora holdinga !!!