ПЕВАЧИЦА Ана Николић гостовала је у уторак вече у емисији "Амиџи шоу" на ТВ Пинк, где је промовисала нови албум "Клиника". Тим приликом, изазвала је лавину коментара на интернету, пре свега твитераша. Ана је, кроз смех и шалу, говорила о проблемима које је имала са килажом, о каријери, мајчинству, а њено понашање многе је навело да посумњају да се пред камерама појавила под дејством алкохола.

Корисници "Твитера" нису је штедели. Нанизали су поруке попут "Колико си пијан, од нула до Ана Николић", "Строга мајка, пре бих рекла пијана мајка", "Дум један коњак на празан стомак", "Иако је сматрам позитивном будалом, морам да признам да Ана Николић све више подсећа на Беби Дол са овим кревељењем", "Зашто јој нико не каже да не ради ово себи?!"...

Сама Ана је дала додатни повод за овакве прозивке, кад је, у једном тренутку емисије, наздравила. Водитељ Огњен Амиџић је од ње тражио да да одговор на питање са папира које не мора јавно да прочита, ако не жели. Николићева је погледала питање и одговорила "Гоца Тржан".

- Је л' читамо питање? - уз осмех је рекао Огњен.

После њеног одречног одговора, Амиџић јој је поручио да, у том случају, мора мало да попије пиће које је стајало испред њих на столу.

- Уау, какав проблем - опуштено је одговорила Ана и отпила гутљај из чашице.