Ана Николић која се пре неколико месеци поново вратила на јавну свену, спремнија него икад одлучила је да у емисији Огњена Амиџића проговир о тешким тренуцима које је преживела због енормног вишка килограма. Али, осврнула се и на развод…

Позната певачица, Ана Николић синоћ је гостовала у Амиџи Шоу и потпуно искрено говорила о тешком периоду који је сада иза ње. Иако је све недаће прегрмлеа уз лкјубав и подршку својим најмилијих, неке емотивне последице ипак су остале. Ана Николич отворено је рекла да је била на дну.

– Ја сам била на дну, мој живот је такав, то је такав мој крст који ја носим, некад тешко, некад лако, али носим га. Мој живот никад није био сива зона, код мене ништа не може да буде: “Лепо је”, или је врх или је дно. Да било је дно, а са тог дна немаш, где него на врх. То некад уме да буде јако напорно, али то је мој карактер, ја сам била на дну и психичком, и физичком и менталном, у сваком могућем смислу у ком једна жена може да буде, али једноставно погледам Тару и та љубав је толико јака и велика да немаш много простора за размишљање, немаш тај луксуз. Нису имали милости према мени, што и разумем, јавна си личност и не можеш да имаш 105 кила, ја могу, а могу и да смршам. Била сам на дну, тада сам се тако осећала, био ми је такав период у животу – започела је Ана Николић своју болну исповест у Амиџи шоу:

Након порођаја, Ана Николић борила се са енормним вишком килограма, међутим патња због развода била је много већа. Ана Николић је код Огњена у емисија јасно и гласно рекла да јој је много ћао што јој брак пропао као и да је са Растом желела да остане до краја живота.

– Људи који ме добро познају, моја мајка, брат, они кажу да се мени каријера дешавала док сам ја била стално у фазону: “А кад ћу да се удам, кад ћу да имам мужа и дете”. Мене је само то занимало, љубав, муж, дете, само ме је то занимало, док се каријера дешавала. Бавила сам се ја каријером, али ме ово више занимало. Онда се догодило то да та моја љубав није испала како сам ја замислила да је требало, то ме је баш сломило и требало ми је много времена да се вратим себи, да пресечем неке ствари и да кренем даље, али то су све искушења.

Популарна певачица Ана Николић која сада изгледа боље него икад, докалазала је себи да је победник и свој живот почела од нуле. Али, како истиче, из свега овога, извукла је снажну лекцију – ко су јој били прави пријатељи!

- Све то сматрам искушењем и ту се види ко је ко, шта је шта, где је ко, да видиш сам са собом где си а ја сам себи доказала да сам борац и побеник. Тад се види и ко је ту уз тебе, кад Титаник крене да тоне, а тонуо је. Тада се ствари издефинишу, видиш ко су ти пријатељи, ко је уз тебе, ко није, схватиш ко си ти, то се мени догодило. Ја сам захвална на свему томе, жао ми је што ми је брак пропао, ја сам желела да ми останемо до краја живота заједно. Ја сам стварно замишљала то до краја живота, али није ми то успело – испричала је Ана Николић код Огњена у емисији.

(Стори.рс)