Осим незаборавних епизода, „Јужни ветар“ доноси и праве музичке хитове! Међу њима је и песма „Олуја“ коју изводи Теyа Дора.


Звезде серије „Јужни ветар“ нису само популарни Мараш (Милош Биковић) и Баћа (Миодраг Радоњић), већ и песме којима се завршава свака од епизода. Овај велики филмски и ТВ пројекат постао је карактеристичан и по фантастичном споју са издавачком кућом „Bassivity Digital“, која је радила музику и за истоимени филм из 2018. године. Прошле недеље YouTube је запалио Coby-јев хит „Деведесете“, а синоћна епизода завршила се песмом „Олуја“ коју изводи све популарнија Теyа Дора.


Одмах по завршетку десете епизоде, одушевљење песмом „Олуја“ на својим Инстаграм профилима међу првима су поделили глумци серије, али и певачица Јована Николић која је и сама била део музичке екипе „Јужног ветра“, јер је њена песма „Пази се“, насловна нумера серије.


„Усхићење публике да чује нову нумеру после овако гледаних епизода је необјашњиво, а то и нама, уметницима, пуно значи.“ каже Теyа Дора за Новости Онлине, и не крије да је редитељ серије Милош Аврамовић био одушевљен када је први пут чуо њену песму „Олуја“. „Песму сам написала пре годину дана, у периоду који је био важан за мене као личност. Настала је из дубоке и чисте емоције и јако сам везана за њу. Када сам је пустила Милошу и мојој екипи, сви су се сложили да је идеална за пројекат. Серија се дубоко бави људским односима и осећањима, а “Олуја” погађа управо емотивну црту код публике, али и даље има „реп“ моменте као песме осталих колега.“ истиче Теyа Дора.Ова млада кантауторка славу је стекла првим синглом „Да на мени је“, али и кроз сарадњу са бројним популарним извођачима. Иначе је дипломац чувеног „Беркли универзитета“, а последњих година живи и ради у Њујорку. У време изласка песме „Олуја“ борави у Београду, где се, као и сви, суочава са пандемијом корона вируса и сматра да музика и музичари могу бити од велике помоћи у овим тренуцима: „Јако ми је жао што се све ово дешава.

Жао ми је породица које су изгубиле своје ближње, људи су у карантинима и истински се молим и надам да ћемо заједничким снагама пребродити ово што пре и изаћи јачи него икада. Сматрам да је у оваквим ситуацијама круцијално да музичари и друге јавне личности користе своје платформе за позивање публике да остану безбедни у својим домовима, да воде беспрекорну личну хигијену, и да искористе ова времена за рад на себи.“