"ДАНАС је уторак, 17. 3., данас је по пресуди мој дан када треба да будем с дететом, од 15 до 20 сати, али ми га отац детета не предаје, прогласио је самоизолацију, док људи нормално шетају и возе се. Тако да уз корона вирус ја имам и своју приватну борбу, и надам се да ће тела у Хрватској која треба да реагују, видети овај видео", рекла је Северина у видеу који је објавила на свом Инстаграм профилу.

"Дошла сам у Србију, јер је отац мог сина одлучио овде да проведе целу недељу, а како бих сина видела барем у судски одређеним терминима, у уторак и четвртак од 15 до 20 сати, као и следећи викенд од суботе који је мој. Пристала сам, не желећи додатне проблеме, јер стално трпим претње, подметања, блаћења, које преносе разни таблоиди. Од суботе чекам и молим да видим осмогодишње дете, које није видело мајку пуних 5 дана. Није ми допустио у суботу, у недељу је рекао да је код своје браће па да ће ми га дати у понедељак. Онда се предомислио и јуче. И када је коначно дошло данас, дан када не плачем, уместо да загрлим рођено моје, отац је самопрогласио самоизолацију Александра и себе, због очевог путовања у Аустрију 7. и 8. марта, о којем ме уопше није обавестио. Како сам од тада у међувремену била два пута са сином, упозорила сам га на то и на судску одлуку. И дошла сам пред његову београдску адресу, али даље од улазних врата нисам могла. Није чак дао да ми око моје махне кроз балкон или врата", написала је пјевачица испод видеа.

Добила је подршку пратитеља на Инстаграму, а јавиле су се и познате особе из Хрватске и Србије

"Злостављач живи од овакве енергије. Тешко је, али треба пустити да изгладни већ једном", написала је бивша водитељка Еција Ивушић, а јавила се и Северинина колегица Милица Тодоровић.

"Ђубре једно", написала је у коментару.

Видео можете погледати ОВДЕ.