Директорка Основне школе Матије Гупца, Љиљана Клингер, пријавила је 11. марта Северину Којић полицијској станици у Загребу.

Љиљана је навела како су 10. марта око 15 часова Северина и њен супруг Игор Којић, пред учитељима школе и неколицином родитеља, изрекли претње упућене њој. Она је навела да су у питању биле претње са "застарашујућим тоном", те да је Северинино експонирање у медијима последњих месеци усмерено против ње скоро па до нивоа мржње.

- Љиљана сматра да Северинино понашање у последњих годину и по дана није сматрала опасним, већ неукусним испадима, те да је она колатерална штета. Међутим, након претњи за које Љиљана тврди да јој је Северина изрекла, наводећи да је "она на реду", у директорки су изазвале велики страх - прича наш извор.

- Љиљана је тражила да је надлежни заштите, како се Северинине претње певачице и њеног мужа не би обистиниле. Такође, Љиљана је навела и изјаву сведока - наставља извор Телеграфа.

Подсетимо, до проблема је дошло када су запослени Игору Којићу рекли да не могу њему предати дете, већ мајци Северини, која је на пикап листи, за разлику од њега.

Он је потом отишао до кола по Северину која је изашла из аутомобила и ушла у школу, а потом и, како Љиљана тврди у пријави, претила.

(Телеграф.рс)