Популарна певачица Анастасија Ражнатовић (21) уживала је и у другој вечери Music Week фестивала на Копаонику, у организацији Sky music-a у хотелу Гранд. Анастасија је пре почетка наступа Здравка Чолића, највеће звезде на овим просторима говорила о својој каријери, али и о приватном животу.

Ражнатовићевој се недавно десио пех када је неко њену песму "Хероина" пре објављивања и без дозволе пуштио на друштвеним мрежама.

- Баш сам била очајна, нећу да лажем, било ми је тешко зато што сам очекивала да ће све песме да изађу, јер не знам шта све имају. Хвала Богу само је Хероина изашла, то је срећа у несрећи. Добро је поршло, тако да сам сада задовољна. Надам се да особа која је послала ову песму, да ће да се сажали и да неће ништа даље шаље. Односно, да није већ послала. Као што сам рекла, трудим се да позитивно размишљам, да наставим да радим на спотовима и да ће све бити како треба. Ово је сада тако испало - почела је причу Анастасија за Телеграф ЈЕТСЕТ.

Млада певачица је прокоментарисала сукоб своје мајке Цеце и певачице Јелене Кралеуше.

- Немојте да ме вучете за језик, молим вас. То траје већ годинама уназад, погађало ме је можда када сам била млађа, али касније схватите да је битно ко то изговара. Када та особа која то изговара нема апсолутно никакаву тежину, није ми битно. Мислим да је моја мајка урадила најбољу ствар од свега, а то је да ћути и да се не спушта на тај ниво - рекла је певачица.

Анастасијин дечко Ђорђе уме да похвали своју лепшу половину, али је и критикује када је то потребно.

- Он није из тог света и не разуме се баш најбоље. Он са стране, као публика може да да коментар, нешто му се свиђа, нешто му се не свиђа. На крају ипак моја је послења и мамина. Дечко не воли да се експонира и ја то поштујем. Он није јавна личност, да је желео да буде јавна личност вероватно би покушао нешто да урадио по том питању. Десило му се да упозна мене која сам из тог света и шта ће сад... - каже Цецина ћерка.

Ражнатовићева је открила да њена снајка Богдана одлично подноси трудноћу и да једва чека да постане тетка.

- Богдана као да није трудна, све нормално ради, нормално функционише. Није од оних њањавих и размажених труница које самао кукају. Не размишљам још увек о поклонима за бебу, ишчекујем сваког дна да дође беба на свет и стварно сам пресрећна и не могу да дочекам. Брзо ће, то је за пар месеци - закључила је Анастасија.