Јелена Карлеуша (41) и Цеца Ражнатовић (46) састале су се данас, 4. марта, на суђењу у Првом основном суду у Београду, по тужби коју је Карлеуша поднела против Цеце.


Наиме, Цеца је прво тужила Јелену због твдњи у једном медију да је она наручила убиство Зорана Давидовића Ћанде. После Јелениних речи, Ражнатовићева је истакла да неко ко је изговорио такве оптужбе - "није писихички нормалан", након чега је уследила контра тужба.


Карлеуша је стигла у суд несто пре 13 часова, када је рочиште и било заказано. Певачица је била у браон капуту и чизмама на штиклу у истој боји, док је на глави имала мараму и наочаре за сунце.


Након Карлеуше, стигла је и Цеца са својим адвокатом, у белој одвеној комбинацији; капуту, панталонама, ципелама на штиклу; док је косу покупила у високу пунђу. Она је у суд стигла са осмехом на лицу и такође наочарама преко лица, као и ЈК.


Интересантно је да су певачице обе имале идентичне Хермес торбе у крем боји, коју су уклопиле у свој стајлинг.


Јелена није била расположена за изјаву за медије, док је Ражнатовићева испричала због чега су се њих две среле на суду.


- Када сам упитана за то што је она изјавила, рекла сам: "Ако неко без чињеница не оде у полицију, тужилаштво, него оде у медије и изговори гомилу оптужби и лажи, где ми угрожава безбедност целе породице, каља ми углед и част, да ја морам некоме да се правдам за неке одвратне ствари, та особа не може бити психички нормална" - рекла је Цеца.


- Тужена сам за то што сам рекла, а ако тако нешто неко може да изговори, а да не осети грижу савести и последицу, не може бити нормална особа, то је мој лични став. Нећу га променити, то сам рекла и на суду - закључила је Цеца.


Јелена и Цеца су данас саслушане у суду, а следеће рочисте заказано је за 26. март, преноси Телеграф.рс.