Александра Радовић, поп дива јединственог гласа, следећи сусрет са публиком заказала је за 7. март у дворани Центра за културу Пожаревац. То ће бити њен први концерт, након објављивања албума “Предворје живота”.


Концертни репертоар обиловаће познатим хитовима попут “Чувам те”, “Као со у мору”, “Љубави моја”, “Бескрајно”, “Бивши драги”, али и песмама са актуелног, најновијег албума “Предворје живота”.


Да је реч о певачици, уз чије име се везује регионална популарност и препознатљивост, сведочи и вест да се њен нови албум нашао на листи топ десет најпродаванијих албума у Хрватској, само седам дана након објаве.

“Радују ме вести да је излазак мог новог албума изазвао такво интересовање и тако лепе реакције. Још није било прилике да се сретнем са публиком у Хрватској, па се надам да су нове песме и концертна турнеја која нам предстоји идеалан повод за наш први сусрет. Захвална сам публици из целог региона на љубави и подршци.” изјавила је Александра за Новости Онлине.

Након Пожаревца, публика ће имати прилику да слуша Александру на концертима у свим већим градовима широм земље и региона.