Оженио се у строгој тајности: Леонардо Дикаприо стао на луди камен, овај холивудски лепотан му даје савете

Novosti Online

29. 02. 2020. у 00:29

Оженио се у строгој тајности: Леонардо Дикаприо стао на луди камен, овај холивудски лепотан му даје савете

Фото_ ЕПА

Према писању магазина Ок!, вечити и један од најпожељнијих нежења на свету Леонардо Дикаприо оженио је девојку Камилу Мороне
Према писању магазина Ок!, вечити и један од најпожељнијих нежења на свету Леонардо Дикаприо оженио је девојку Камилу Мороне, с којом се забављао протекле две године!

На велики корак одлучили су, како се пише, још пре Доделе Оскара, која се одржала 10. фебруара ове године. О том кораку у њиховој вези се већ нагађало, зато што су се на поменутој церемонији по први пут појавили заједно, што за Леа није уобичајено - на овакве догађаје увек је водио мајку.

Разлог за њихово тајно венчање је, наводно, трудноћа.

Магазин тврди да су завете разменили на приватном острву на Бахамима, непосредно пре доделе.

"Покушавали су да вест остане тајна, али су онда ипак одлучили да прославе с неколико колега. Било је јако пуно смеха, загрљаја, али и суза радосница", испричао је анонимни извор који је додао и како пар жели да се оствари у родитељској улози.

"Јако желе да постану родитељи, због чега се сви радују могућој потврди гласина да је Камила трудна", загонетно је рекао извор близак пару.

Леонардо је наводно Камилу запросио уз помоћ савета пријатеља Бреда Пита.

"Бред иза себе има неколико бракова, па је дао Леу неколико смерница око просидбе, како би она била савршена. Наравно, Камила је пристала", открио је исти извор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације