Неће жалити пара: Александра Пријовић спрема гала прославу сину за први рођендан

Новости онлине

четвртак, 27. 02. 2020. у 11:37

Неће жалити пара: Александра Пријовић спрема гала прославу сину за први рођендан

Фото: Инстаграм

Певачица и њен супруг Филип Живојиновић планирају да 11. марта уприличе велико славље свом наследнику

Популарна певачица Александра Пријовић 6. марта прошле године на свет је донела своје прво дете - дечака Александра, а он ће ускоро прославити свој први рођендан.

Певачица и њен супруг Филип Живојиновић планирају да 11. марта уприличе велико гала рођенданско славље свом наследнику, а истог дана планирају да организују и крштење.

- Александра и Филип неће штедети кад је новац у питању, желе да све буде гала и са укусом. Планирају да 11. март буде крштење, а након тога и велико рођенданско славље у једном престижном престоничком хотелу. На слављу ће бити око 150 званица, а међу гостима ће бити и Александриних колега који ће се потрудити да направе што бољу атмосферу, а није искључено ни да ће и Александра запевати. Како се шушка, Александра и Филип ће искеширати око 70.000 евра за рођенданско славље њиховог сина - открива добро обавештени извор.

Подсетимо, Александра се, иако је прво размишљала да се породи у Америци, породила у Београду у једној приватној болници. Да се породи у Србији пре свега је одлучила јер у Београду ће имати много помоћи. Певачица се породила царским резом, а беба је на рођењу имала 2.800 грама.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације