Фудбалер Лука Јовић купио је сину Давиду за први рођендан некретнину од 100 квадрата у луксузном насељу у Београду.


Јовић је пре месец дана пазарио стан у згради која ће бити највиша у Београду, а која се налази само стотинак метара од стана који има Новак Ђоковић. Фудбалер Мадридског Реала је, према тврдњама упућених, желео већ у првој години живота да обезбеди сина јединца и за то није штедео новац.

- Лука је преко пријатеља нашао идеалан стан за Давида. Стан је позициониран на 12. спрату и има поглед на Београд. Квадратни метар у тој згради која је у изградњи кошта 3.000 евра, али Лука није питао за цену. Рекао је да жели само да је комфоран и да има поглед на град - говори добро обавештен извор и додаје:

- Зграда би према плану требало да буде готова почетком следеће године. Лука ће активно учествовати у градњи тог стана, будући да је платио додатне трошкове за материјал по жељи. Он ће стан одмах превести на Давида, коме некретнина неће моћи да се отуђи.


Стан у којем малишан тренутно борави са мајком Анђелом Маниташевић у власништву је фудбалера, и та некретнина ће, по тврдњи извора, остати Анђели.


Подсетимо, Лука Јовић и Анђела Маниташевић у понедељак гала прославом обележили су годину дана од рођења њиховог сина Давида.

Више од 200 званица окупило се у једном престоничком елитном ресторану. Иако се тата Лука није појавио на прослави рођендана сина јединца због, како су навели стомачног вируса, сви гости су се лепо забавили уз Слобу Радановића и Ивану Павковић.

(Српски телеграф)