Ана Николић раскинула са црногорским бизнисменом

Новости онлине

26. 02. 2020. у 11:23

Ана Николић раскинула са црногорским бизнисменом

Antonio Ahel/ ATA Images

Певачица је недавно раскинула везу са дечком Бошком Буквићем

Ана Николић поново је слободана жена. Она је недавно раскинула везу са дечком Бошком Буквићем и одлучила да свој љубавни живот стави по страни, како би се максимално посветила пословним обавезама и ћерки, коју има из брака са Стефаном Ђурићем Растом.

Николићева и Буквић су одлучили да се разиђу мирним путем и остану у пријатељским односима. Ниједно од њих двоје није желело да се медијски експонирају као пар, нити да признају везу, па су самим тим без какве помпе ставили тачку на своју љубав.


Подсетимо, Ана и Бошко недавно су боравили на Тајланду, где су уживали две недеље, након чега је Николићева са својим тимом сарадника отпутовала у Мароко, где је снимала спотове за нове песме. Када се вратила у Србију, њих двоје су се тајно виђали на местима за која су били сигурни да их нико неће видети и сликати.


Откако се вратила на јавну сцену, након што је линију довела до савршенства, Ана је решила да уведе драстичне промене и у свој приватни живот. Одлучила је да своје партнере не приказује јавно.


Она је тренутно окупирана промоцијом нових песама, али и откривању ко је хаковао и у етар пустио њен албум пре него што га је она објавила. Ускоро крећу и наступи по клубовима широм Европе и за то се увелико припрема.


Анин бивши дечко био је у вези и са водитељком Радом Раденовић. Разведен је и има сина.


Он је са Цетиња, али годинама живи у Београду. Бошко је био најбољи друг покојног Филипа Каписоде. Када је манекен убио Ксенију Пајчин, а потом и себе, Буквић се први и једини пут огласио у медијима.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)